|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφίες από το Tanganyika μου.
Εφόσον το ενυδρειο μου τρεχει πλεον δυο μηνες με τα ψαρακια μου μεσα ειπα να σας ανεβασω μερικες φωτογραφιες από την τρεχον κατασταση του. Το ενυδρειο εχει γεμισει με αρκετη «επιθυμητή» αλγη και εχει γίνει αρκετα πιο φυσικο. Γεννες δεν ειχα ακομα, αντιθετα ειχα το θανατο του πιο μικροκαμωμένου και αδύνατου julido την πρωτη εβδομαδα διαμονης του. Περνώντας από Γιάννενα πηρα μια αρκετα μεγαλη ποικιλια από κατεψυγμενες τροφες. Εκτος αυτων ταΐζω με ποικιλια από ξηρά τροφη, Κύκλωπες και αρτεμια. Η ερωτηση μου είναι ποια είναι η σωστη συχνοτητα ταισματος ολων αυτων των τροφων και κυριως των κατεψυγμενων. Ταιζω 2 φορες την ημερα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλα μιλαμε για πολυ αλγη!!!
![]() στις πετρες ειναι τελεια!!! στα φυτα δε μου αρεσει και μαλλον θα τα εβγαζα γιατι μου φαινονται ασχημα με τοση αλγη....αλλα το ενυδρειο σου μου αρεσει στο συνολο του παρα πολυ!!! μπραβο!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο!
Όσο για τα φυτά κάνε ότι σου είπε ο Πάνος!
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα λιτρα ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι!
μου αρεσουν πολυ οι πετρες... |
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστασεις του ειναι 100x40x40. Περιπου 130 λιτρα καθαρα.
------------------------- Η παρουσιαση του. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28664 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 08-03-09 στις 12:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μεγάλε keep walking το ενυδρείο σου τα σπάει συνέχισε έτσι
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποια βοήθεια για τις τροφές που αναφέρω πιο πάνω?
Ευχαριστώ! ------------------------- Πραγματικά πολύ όμορφο! Μπράβο για το στήσιμο και το όλο σύνολο του! ------------------------- ¶κυρο…. Αλλού πήγαινε η απάντηση…… Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 09-03-09 στις 19:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες... | Kotsos | Greek Aquarist's Boards | 5 | 14-08-08 15:10 |
Φωτογραφίες... | Maverick | Bettas | 8 | 27-06-05 22:47 |
Φωτογραφίες | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 15-07-04 03:06 |