|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδή μου αρέσει η μαυρίλα και μόνο με ξύλα και τύρφη δεν έχω όση χρειάζεται έχω δικιμάση όλα τα black water . Αυτό είναι το τελευταίο που δοκίμασα αυτήν την εβδομάδα και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό και αποτελεσματικό ( λέγοντας αποτελεσματικό ενοώ ότι μένει η μαυρίλα περισσότερο από τα άλλα ) .
Το έβαλα την Δυτέρα και την Τετάρτη οι Δίσκοι Γέννησαν άρα θωρώ ότι δεν τους πειράζει . Δεν είναι απλο black water αλλά και aquatan μαζί . Γνώμη μου είναι ότι είναι καλό |
|
||||
|
||||
![]()
ποια ειναι η λειτουργια του ρε παιδια? γιατι ειναι μαυρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λέει η SERA :
Mε φυσικά εκχυλίσματα τύρφης, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και χουμικά οξέα. Ρυθμίζει τις συνθήκες του νερού για ψάρια που προέρχονται από περιοχές με μαλακό, ελαφρά όξινο νερό, και περιορίζει την ανάπτυξη μη επιθυμητών βακτηρίων, μυκήτων και άλγης |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω george για την ενημερωση!!
|
|
|||
|
|||
![]()
-Χρησιμοποιειται δλδ ως αντιχλωριο ενω ταυτοχρονα σκουραινει και το νερο?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε θέλω να το βγάλω καλό ή κακό από την απάντηση, μόνο αν κάνει ή όχι για τη δουλειά που προσωπικά το προορίζω... |
|
||||
|
||||
![]()
Gen θα το δοκιμάσω το απόγευμα σε νερό της ΑΟ και θα σου πω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Χρήστο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς ανεβάζει το TDS
![]() Πάντως Γιώργο έξυπνη παρατήρηση έκανες ![]() |
![]() |
Tags |
blackwater, tds |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sera Aquatan | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-02-08 19:03 |
τεστ sera | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 25-02-08 07:42 |
blackwater conditions..... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-11-07 00:20 |
sera aquatan | msigouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-03-07 13:18 |
PO4 & blackwater | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 26-01-07 23:08 |