|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είμαι και ο θεός του DIY, αλλά επειδή ψήνομαι καιρό να το κάνω, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου κανετε paste οτι λινκ ξέρετε σχετικά με εργαλεία online για ενυδρεία, συνθέσεις, ψαροσυνθέσεις, για να κάνω jumpstart το project μου το οποίο μετά μπορείτε να έχετε και εσεις φυσικά...
Προσπαθώ να συγκεντρώσω την γνώση που υπάρχει σε rules (κανόνες) Σε μία knowledge-based relational Database. Αν μου βγει πολύ καλό θα το δώσω και σαν Διδακτορικό ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λογισμικό διάγνωσης ασθενειών ψαριών | arisedu | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-12-11 22:50 |
Βοήθεια!! | Αλέξης6 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-10-09 16:09 |
Βοήθεια !!! | Perazzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 30-04-09 00:36 |
Βοήθεια με Co2 | panagiotis265 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-02-09 09:14 |
λογισμικό για 'ενυδρεία' | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 18-01-04 00:58 |