|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις τελευταιες τρεις μερες παρατηρηθηκε σε διαφορα ενυδρεια, (οχι μονο δικά μου) να εμφανιζεται ενα παχυ σχετικα λιπαρο φιλμ επιφανειας σαν να εχει πεσει ασβεστονερο πανω στο ενυδρειο.
Εαν το καθαρισει κανεις, γινεται σαν μικρες "πετσες" που θυμιζουν bga, ειναι ομως ασπρες σαν πετσα απο γαλα. Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα, και δεν εχει καμμια σχεση με τις γνωστες πρωτεινικες "λαδιες" που βλεπουμε πολλες φορές... Σε μερικες περιπτωσεις αυτό προκάλεσε ασφυξια στα ψαρια. Το χαρακτηριστικο του ειναι οτι σχηματιζεται γρηγορα, μεσα σε μερικες ωρες. Υποψιαζομαι οτι οφειλεται στην ανοδο της θερμοκρασιας. Το παρατηρησε και κανεις αλλος στα ενυδρεια του? |
|
||||
|
||||
![]()
το παρατηρησα εγω....βασηκα τ αφειρεσα 2 φορες και δεν ξαναεμφανήστηκε γιατι η ερμοκρασια επεσε απο 32 σε 29...παλι καλα...!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω και εγώ αυτό με τον μονομχο αλλά δεν τον έχω παρατηρήσει να έχει πρόβλημα με το οξυγόνο..Να φταίνε τα αληθινά φυτά?
Όσο για την θερμοκρασία είναι στους 27-28 και μάλλον φτάιει το ανεμιστηράκι σε συνδυασμό με την μηδενική ανατάραξη..
|
||||
|
||||
![]()
και εγω εχω λαδιλα εντονη τελευταια που σπαει σε κομματια και επειδη παρατηρησα οτι η αναταραξη παει κατω απο αυτην εχω βαλει εναν κυκλοφορητη να την σπαει λιγο αλλα και παλι με τιποτα δεν φευγει...
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ειχα τις τελευταιες μερες το προβλημα με τον μονομαχο.Μαλλον λογω της ζεστης.Αλλα ευτυχως μια χαρα ειναι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρατήρησα και εγώ μια "λαδίλα¨σήμερα αν και η θερμοκρασία τις τελευταίες 2-3 μέρες είναι σταθερή στους 25 από 28 που είχε φτάσει κάποια στιγμή για λίγες ώρες μέχρι να πάρω δραστικά μέτρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλμ..αλλα δυστυχως οχι noir........ | klaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 19-07-06 12:54 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |