|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια! σημερα ειδα οτι η καρυδα του αρσενικου ειναι γεματη ψαρια! εχουν ακομη το σακο τους οποτε τρωνε απο αυτον, μηπως ξερετε αν οι ταμπλετες viformo της sera ειναι η σωστη τροφη για αργοτερα; αν οχι μπορειτε να μου προτεινετε κατι αλλο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο για τη γεννα σου.
![]() Θα δεις οτι το μεγαλωμα των μικρων απο τον πατερα τους ειναι πολυ ενδιαφερον. ![]() Δεν την ξερω την τροφη που λες. Εγω ταιζω της τετρα tabimin κ waffers. Επισης,για καλυτερη αναπτυξη των μικρων ταισε τα φρεσκα λαχανικα οπως μαρουλι,καροτο αγγουρι κ κολοκυθι. Αληθεια τι ancistrus ειναι κ σε ποσα λιτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
εχουν ασπρες βουλες σε ολο το σωμα νομιζω οτι ειναι dolichopterus τη ταμπλετα πρεπει να τη θριματιζω η οχι; παιζει ρολο αν ριχνω φαγητο μερα η νυχτα; το ενυδρειο ειναι του ανηψιου μου ειναι 80 λιτρα και τα ψαρακια μολις του τα εδωσα σε μια εβδομαδα γεννησαν! μαλλον τους αρεσε καλυτερα το περιβαλλον
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν τα μικρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα αυτο θα εχεις.
http://www.planetcatfish.com/catelog...?species_id=49 Αλλιως λεγεται κ sp3. Το πραγματικο dolichopterus ειναι αυτο http://www.planetcatfish.com/catelog/species.php?species_id=221. Απλα στην Ελλαδα εχει επικρατησει λαθος ονομασια. Την ταμπλετα να την ριχνεις ετσι,διαλυεται μονη της. Ο πατερας οσο φροντιζει τα μικρα δυσκολα θα φαει για αυτο μη ριχνεις πολυ τροφη κ επιβαρυνεις το νερο.Συνηθως τρωνε νυχτα,αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητο. Βαλε καμια φωτο απο το ζευγος να το χαζεψουμε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο το πρωτο ειδος εναι, οσο ηταν μικρα ειχαν περισσοτερες βουλες τωρα οχι. μολις παω στο σπιτι του μικρου θα βγαλω φωτο. ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια.
Μετα να δεις που θα εχεις παντου μικρες βεντουζες. ![]() ![]() ![]() Περιμενουμε φωτο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννητουρια | GIORGOSKARA | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-10-09 22:19 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ (apple snails) | ronjones | Σαλιγκάρια | 3 | 26-06-09 19:53 |
Εχθες ειχαμε γεννητουρια | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 08-06-08 15:33 |
γεννητουρια | manolo | Malawi | 3 | 11-04-07 12:09 |