|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω τώρα και καμποσο καιρό ενα ζευγάρι κριμπ.... Μάλιστα πρόσφατα ειχα και μια γέννα που όμως δεν πήγε καλα (τα 15 περιπου μωρα δεν τα καταφεραν) χωρίς να ξερω ακόμα τι πηγε στραβα..... Μερικοι μου ειπάν οτι ισως επειτη το ζευγαρι μου μολις ειχε ενηλικιωθει δεν ηξερε ακομα να προστατευει τα μωρα και ενδεχομενα να τα εφαγε κιολας....
Δεν ξερω αν ισχυει αυτό....ενδεχομενος και να ειναι αληθεια.... Το πρόβλημα μου ειναι το εξής .....Με το που "χαθηκε" και το τελευταιο μικρο ο αρσενικός αρχησε να κυνηγαει με μανια τη θηλυκια. Τόσο πολύ που σβουριζαν στο ενυδρείο με απιστευτη ταχύτητα. Αυτή προσπαθούσε να κρυφτεί αλλα αυτός συνεχιζε το κυνηγητο ανελεητα. Αυτό συνεχίστηκε για 2-3 μέρες μεχρι που προχθες διαπίστωσα οτι η θηλυκια δεν ειναι ...πουθενα! Προσπαθησα να δω μηπως μας εχει αφησει ![]() Ειναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά που ειχαν ? Λέτε να την εχει σκοτωσει ? Δεν μου φαινεται λογικο αφου μεχρι πριν απο μερικες μερες δεν ειχα διαπιστωσει επιθετικη συμπεριφορα μεσα στο ενυδρειο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Κατα καιρούς έχω δει την θυληκιά μου να καταφέρνει να χωθεί στο εσωτερικό φίλτρο πλάτης!
¶ν έχεις τέτοιο για ψάξε και εκει γιατί από τον φόβο της μπορεί και να μην βγει ποτέ και δυστυχώς να ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο αρσενικός είχε τρελλάνει στο κυνηγητό και στο τσίμπημα τηε θυληκια. Φαντάσου ότι πρακτικά η θυληκιά δεν είχε καθόλου ουρά. Τρόμαξα κι εγώ στην αρχή μέχρι που τα βρήκαν σιγά-σιγά, μεγάλωσε πάλι η ουρά της θυληκιάς και μετά απο λίγο με ξανα έκαναν παππού. Οπότε, πιστεύω ότι πρέπει να αφήσεις λίγο το χρόνο να δείξει. Το πιθανότερο είναι να κάθεται μέσα στην φωλιά η θυληκιά και να βγαίνει για φαγητό αφού σβήσουν τα φώτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Tεταρτη μερα και η θηλυκια πουθενα......
Μαλλον ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να λες μάλλον φαντάζομαι ότι δεν βρήκες το "πτώμα".
Έψαξες καλά σε όλα τα πιθανά μέρη που μπορεί να έχει τρυπώσει; |
|
||||
|
||||
![]()
Πτωμα πραγματι δεν βρηκα....
Δεν μπορώ να δω παντου, μονο αν ξεκινησω να βγαζω πετρες και ξυλα....πραγμα που δεν θελω για ευνοητους λογους...... Απλά δεν παρουσιαζεται ουτε κατα τη διαρκεια του φαγητου οποτε μαλλον δε..... Παρακολουθουσα το ενυδρειο για ωρες και δεν ειδα ουτε καν ενα ξεμυτισμα....τιποτα....Μαλλον εχει σφηνωσει μεσα στη φωλια της στο ξυλο (ενα μερος που ουτε και να το βγαλω δεν προκειται να καταλαβω αν ειναι μεσα γιατι ειναι πραγματικα στενή και βαθια η τρυπα)..... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το αρσενικό σε κάποιο άλλο ενυδρείο μέχρι να δεις τι γίνεται!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπας και τα Κριμπς νομίζουν ότι είναι Convicts?? | Moutralewn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 22-01-08 15:29 |