|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να πάρω ένα εξωτερικό φίλτρο και μου έχουν δημιουργηθεί οι εξής απορίες:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε θελουμε αποστειρωμενο ενυδρειο, οπως δε θελουμε αποστειρωμενο κανενα απολυτως περιβαλλον (εκτος τις περιπτωσεις νοσοκομειακων περιβαλλοντων). Ενας υγειης οργανισμος για να παραμενει υγειης πρεπει να δοκιμαζονται με επιτυχια οι αμυνες του, διαφορετικα απλα θα τον εξοντωσει ενα απλο κρυολογημα (οπως συμβαινει με τα φιλασθενα παιδια που οι υπερπροστατευτικοι γονεις τα ντυνουν σαν κρεμυδια). Προσωπικα βρισκω ευεργετικη χρηση uv σε αλλα πραγματα (σε προετοιμασια νερου, σε κατεψυγμενες τροφες κτλ) αλλα αυτο επειδη ετσι κι αλλιως εχω θαλαμο uv μεγαλης ισχυος οποτε τον χρησιμοποιω και γι αυτους τους λογους καμια φορα. Αν δεν τον ειχα εννωειται δε θα αγοραζα για αποστειρωσεις εκει που δεν ειναι απαραιτητο.
Ακουγεται αρκετη, αλλα ετσι κι αλλιως ειναι ευκολο να την περιορισεις αν δεις πως ετσι πρεπει. Να ανεβασεις ειναι κατι ανεφικτο, οποτε οσο μεγαλυτερη αντλια για μενα τοσο το καλυτερο
(για καποιο παραξενο λογο τοτε χαλανε ...ακριβως με το που κλεινουν τα μαγαζια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Nick!!!
Κάποια άλλη γνώμη; ![]() ------------------------- Καλημέρα! ![]() Κάποιος άλλος εκτός του Nick; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 15-09-12 στις 10:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω 1000 λιτρα κυκλοφορια σε 125λιτρο. Μια χαρα εισαι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Βρήκα και ένα άλλο με 900l/h. Νομίζω πως είναι καταλληλότερο για τα λίτρα μου (180). Με απασχολεί όμως η λάμπα UV ακόμη.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 15-09-12 στις 17:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για το ενα θεμα υπαρχουν ειδη ψαριων που θελουν μεγαλη ροη στο ενυδρειο και αλλα που θελουν λιγη η ελαχιστη! Εξαρταται λοιπον απο αυτα τα ειδη που θα διαλεξεις!
Για το θεμα της uv αδικα λεφτα το βλεπω και εγω ... δεν τη χρειαζεσαι! ![]()
λάμπα uv, uv lamp, εξωτερικό φίλτρο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυκλοφορία νερού σε mbuna ενυδρειο | ilias ts | Malawi | 6 | 05-09-12 11:10 |
κυκλοφορία σε 100 λίτρα | kostas_pana | Κυκλοφορία | 14 | 14-10-11 16:58 |
Γνώμες για την καλύτερη κυκλοφορία νερού σε 400αρι malawi | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 20-08-11 15:27 |
Κυκλοφορία σε φυτεμένο | nikosm1 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-12-09 22:12 |
Κυκλοφορία νερού | chemical mac | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-11-07 14:52 |