|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα μετα απο πολυ διαβασμα
![]() ![]() ![]() ![]() αν καταφερω να ανεβασω φωτο θα ηθελα τη γνωμη σας. ------------------------- αν καταφερω να ανεβασω φωτο θα ηθελα τη γνωμη σας.[/QUOTE] πως αναβαζω φωτο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampi19 : 23-01-10 στις 12:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν σας αρεσει παντως ευχαρηστω ολο το φορουμ γιατι ετσι εξελησω το ενυδρειο μου ολο και προς το καλητερο. θα ηθελα τις γνωμες σας. ας ειναι και κακες. ετσι θα βελτιοθω κι αλλο!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι με αναμενα φωτα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου πως και σου στοιχισε τοσο φθηνα? Τα led τι ειδους ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καλοδιο 1,2 ευρω δεν θυμαμαι. το καναλακι που τα περασα εκανε 1.50 και ο μετασχιματιστης απο παλιο κινητο που μου ειχε μηνει. αυτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aαααα τοσο απλα. Ωραια. Τα ledakia ειναι απο μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλικο?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ετοιμο | mindlord | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 17 | 13-02-08 03:36 |
ετοιμο κ το δικο μου | fitilakias | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 21-12-07 19:42 |
ετοιμο...... | manolo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-04-07 10:27 |
D.I.Y. 300 ΛΙΤΡΑ ΕΤΟΙΜΟ!!! | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 06-06-05 13:42 |
Ετοιμο νερο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 18-05-05 08:32 |