|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το καταλαβα....
![]() ![]() ![]() παντος οπως και να εχει 5 εκατ. που θα παταει περιμετρικα το τζαμι, δεν νομιζω οτι ειναι λιγο.... αν σκεφτεις οτι θα μικρυνει κι αλλο το ενυδρειο... χαχαχαχαχ το πεταξα δεν μπορουσα.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εχεις σκεφτει απο φιλτρανση? Για ψαρια δεν ρωταω γιατι θα τσακωθουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() φιλτρο θα φτιαχτει στην μια πλευρα εσωτερικα ενα σαμπ. κατι οπως τα εσωτερικα φιλτρα... για ψαρια, αν δεν ειχα τους δισκους θα γινοταν μαλαουι... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτο ακριβως ηθελα να σου προτεινω, και μπραβο γιατι εχεις διαβασει καλα το μαθημα σου!! ![]() Εχεις κανει κανενα σχεδιο!? |
|
||||
|
||||
![]()
σχεδιο οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα τραβαει νερο απο χαμηλα αλλα θα πεφτει απο πανω για να δημιουργει και οξυγονωση...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν το λενε στυλ αμβουργου
![]() ![]() θα πεφτει απο πανω το νερο, θα περναει απο 2-3 διαμερισματα με υλικα, και στο τελευταιο διαμερισμα θα ειναι οι αντλιες που θα στελνουν το νερο στο χωρο με τα ψαρια... ακριβως δηλαδη οπως ενα σαμπ αλλα θα ειναι μεσα στο ενυδρειο...
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί χρειάζονται και τα δυο? Δεν αρκει μόνο ο πολυεστέρας?
|
||||
|
||||
![]()
με πολυεστερα θα ειμουν μια χαρα αλλα μπορει να μου πει καποιος σιγουρα οτι ειναι 100% αδιαπεραστο απο το νερο?? ειναι 100% υδρομονωτικο??
|
||||
|
||||
![]()
οι εργασιες συνεχιστηκαν και σημερα λιγο, φτιαχνοντας το φιλτρο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω κάτι? Με τις βίδες που έχεις βάλει εδωτερικα του ενυδρειου δεν θα υπάρχει πρόβλημα ή θα βγούν μήπως μετα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() βγηκαν λοιπον με το που βιδωθηκε το χωρισμα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ok!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατι καναμε και σημερα....
![]() ![]() μπηκαν οι κοντρες ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση μου πως θα βαλεις το τζαμι τωρα που εβαλες τις κοντρες?
![]() Κοψε την οθονη να παρει επιτελους μορφη!!! ![]() Φοβερος.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυριο θα κοψω την οθονη να κανω δοκιμη με ενα κοντρα πλακε στο μεγεθος που θα ειναι το τζαμι... αν δεν μπαινει θα βγαλω τις κοντρες και θα τις κανω να μπαινουν και να βγαινουν οποτε θελω... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μιας και η εργασιες στο ενυδρειο μου συνεχιστηκαν και σημερα με ταχυ ρυθμους ανεβαζω τις φωτο....
η μια φωτο που εχω τραβιξει με το πριονι ειναι για να δειξω οτι δεν χρειαζομαστε να εχουμε μηχανηματα... ορεξη θελει και διαθεση....
|
||||
|
||||
![]()
και το ενυδρειο πηρε μορφη!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο πηρε μορφη ...
![]() ![]() ![]() ![]() περιμενουμε την συνεχεια.. χαρα στο κουραγιο σου που το εκοψες με το χερι... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή δουλειά Θανάση, με κάνεις ν' αμφιβάλω για την αρχική εντύπωση που είχα ότι δεν θα πετύχει το εγχείρημά σου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
το κακο με εμενα ειναι οτι ειμαι πεισματαρης, αλλα προσεχτικος πεισματαρης... προσεχω την κατασκευη, ( την κανω και ομορφη για την Ελλαδα ρε γαμωτο ) οποτε θα με προσεξει και αυτη να μην εχει προβληματα... ![]() ![]() ολο το θεμα με τα ξυλινα ειναι οτι δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη... δυστυχος δεν ειναι οπως με τα τζαμια, δεν τα κολλας και τελος, τα ξυλινα εχουν δουλεια και με λιγη προσοχη σε ανταμοιβουν στο τελος... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξυλινα ενυδρεια ειναι....respect!
Εχει δει κανεις ιδιωτικο ενυδρειο 30.000 λιτρων γυαλινο? Ξυλινα ομως.......... ![]() Τελεια παει!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο κωστα το λενε σπιτι στο χωριο μου οχι ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
φανταζομαι ο τυπος θα εχει και ενοικιο , εγω εμενα σε μικροτερη γκαρσονιερα !!!
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικο μου το χωριο το λενε παθος, αρρωστια και τρελα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και δεη και ευδαπ γιατι μετα πρεπει να γινεις μετοχος
και μ@Λ@^&* επισεις
|
||||
|
||||
![]()
οποιος ξαναγραψει εδω ασχετα , θα πληρωνει παραβαση...
![]() ![]() αριθμος λογιαριασμου μου.... 000000000000 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αμα μου βρεις ενα θεμα που δεν εχει γραφτει κατι ασχετο θα σου δωσο οσα θες
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι ασχετα, ειναι χρησιμοτατα αλλα αν θελετε τα συζηταμε.
Χαρη αν και τα ειπαμε για να γνωριζουν ολοι, 3 μαγικες λεξεις κλειδια: Εναλλακτης θερμοτητας, τριοδος ηλεκτροβανα, ελενκτης θερμοκρασιας παροχης καυστηρα. Και ασε τη ΔΕΗ να κουρευετε! ![]() Την ΕΥΔΑΠ μην την ανακατευεις, ξενοιαζεις απο αλλαγες νερου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατι ξεχασες καυστηρας
και κατι που δε σου ειπα ηλιακος αλλα μη ξεχναμε οτι και αυτο εχει κοστος αρκετο θα ελεγα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |