|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
-Σε παραγγελια μου και αφου υπηρχε η προσφορα αποφασισα να τα παρω
http://www.aquaristic.net/shop.php/s.../listtype/list -Το θεμα ειναι οτι ενω εγω ηθελα να εχω "καβα" τροφων ωστε να μη "τρεχω" για τροφη τρεις και λιγο τωρα διαπιστωσα οτι οι τροφες που "πλασαρει" ο φιλτατος Harrald εχουν ημερομηνια ληξης 11/08....και ειναι και 1000ml η καθε μια... Αυτα για να μη την πατησει κι αλλος.. ![]() Υ.γ. αν περασει η ημερομηνια ληξης υπαρχει προβλημα τελικα ?
|
||||
|
||||
![]()
χανονται βιταμινες και αλλα θρεπτικα συστατικα με οτι αυτο συνεπαγεται....
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν περασει η ημερομηνια ληξης και εμεις την εχουμε ανοιξει ποσο καιρο μπορουμε να την κρατησουμε περιπου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρητικά κανά τρίμηνο σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνουν κάποιες τροφές . Προτείνουν δε και φύλαξη σε ψυγείο
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ψυγειο πρωτη φορα το ακουω.Μονο τριμηνο ? γιατι καποιες προτινουν και παραπανω.Υπαρχει η περιπτωση ενα ψαρι να εμφανισει ασθενια κτλ απο μια τροφη η οποια ειναι περα του τριμηνου-τετρμηνου?Μιλαμε για φυλλο κοκους πελετς κτλ...
|
|
||||
|
||||
![]()
δε θα προκαλεσει ασθενεια η ιδια η τροφη αλλα η ελλειψη των συστατικων που χαθηκαν.....οι ναυτες παλια δε παθαιναν σκορβουτο επειδη ετρωγαν τις κονσερβες...αρρωσταιναν γιατι ετρωγαν μονο κονσερβες που δεν παρειχαν βιταμινες...και η ελλειψη αυτη αποδυναμωνε τον οργανισμο και προκαλουσε την ασθενεια....κατι αναλογο και στα ψαρια...
ΙΜΟ καλυτερα να παιρνουμε τις συσκευασιες των τροφων που θα καταναλωσουν τα ψαρια μας μεσα σε λιγους μηνες παρα οικονομικα μεγεθη που θα κρατουσαν ενα χρονο....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγοαρα ενυδρειου απο aquaristic.net.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 17-12-07 12:53 |
Tροφες | george | Greek Aquarist's Boards | 6 | 25-01-06 20:27 |