|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δεν θέλω να φανταστώ ότι ξεκίνησε από κανένα επαγγελματία με σκοπό να αγοράζουμε την άμμο και να μην μαζεύουμε ελεύθερα όση θέλουμε...
|
|||
|
|||
![]()
Χα λες να εχει γινει ετσι η δουλεια? Μονο καποιος που ειχε προβλημα με την αμμο και τη σιλικονη θα μας διαφωτισει. Για να δουμε θα βρεθει κανενας?
Θα ρωτησω κι ενα φιλο μεταλλειολογο μπας και εχει καμια ιδεα να μου πει.. ασχολουνται αυτοι με τετοια αντικειμενα. Mary ενδιαφερον ακουγεται το setup που θα κανεις. Το λεω απο την αποψη οτι θα ενδιεφερε πολλους να μαθουν τι θα συμβει με 4 socolofi σε αυτα τα λιτρα γιατι δεν πιστευω να το εχει δοκιμασει καποιος. Εχεις μηκος ενα μετρο βεβαια και αυτο δινει ελπιδες για αρμονικη συμβιωση. Αναμενουμε στο ακουστικο μας!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν σημαινει κατι αυτο ηθελα να συμπληρωσω πως εχω περιπου 7 χρονια αμμο θαλασσης σε ενυδρειο και δεν διαπιστωσα προβλημα στην σιλικονη. Μαλλον εχει βγει απο τους επαγγελματιες με τα pet για να μας παιρνουν τα λεφτα.
|
||||
|
||||
![]()
σημερα παραλαμβανω τον αραγωνιτη που εχω παραγκλει. πρεπει να τον πλυνω; αν ναι πως; οι φεγγαροπετρες κ αυτες θελουν πλυσιμο; πως; μου περισευουν 3 σακια αμμος θαλασσης αν την θελει κανεις..
|
|
|||
|
|||
![]()
Mary ενδιαφερον ακουγεται το setup που θα κανεις. Το λεω απο την αποψη οτι θα ενδιεφερε πολλους να μαθουν τι θα συμβει με 4 socolofi σε αυτα τα λιτρα γιατι δεν πιστευω να το εχει δοκιμασει καποιος. Εχεις μηκος ενα μετρο βεβαια και αυτο δινει ελπιδες για αρμονικη συμβιωση. Αναμενουμε στο ακουστικο μας!![/quote]
Στελιο το εχει κανει φιλος μου σε 120 λιτρα, με 5 socolofi. Στους 3 μηνες πηρε και τους πρωτους γονους. ------------------------- Α! οσο για αρμονικη συμβιωση...... ![]() ![]() ![]() ![]()
MY POND ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 01-02-08 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη? Πεφταν οι σχετικες σφαλιαρες ε?
Τους απογωνους πως τους πηρε? Αφησε στα 120λιτρα τους γονεις με τα υπολοιπα? Ή σε γεννηστρα? Γιατι συνηθως αμα τα αφησεις ολα μαζι τα μικρα τα τρωνε οι υπολοιποι. Mary γενικα τις αμμους πριν μπουν στο ενυδρειο τις βαζεις σε κουβα ριχνεις νερο και διωχνεις την πουδρα που κανει αφρο. Επαναλαμβανεις ανακατεβοντας μεχρι το νερο πανω απο την αμμο να ειναι διαυγες. Καλο ειναι να τουμπαρεις καμια κατσαρολα βραστο νερο στον κουβα για απολυμανση. Θα κανεις λιγο μπρατσα με αυτη τη δουλεια ![]() Υποθετω το ιδιο κανεις και με τον αραγωνιτη, θα σου πω αυριο ομως σιγουρα. |
|
|||
|
|||
![]()
απο που πηρες την αμμο θαλασσης;
(με αλλα λογια εαν θες πες καποιο καταστημα με οικοδομικα υλικα, ευχαριστω) |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες αμμο θαλασσης και δεν σου πεφτει μακρια το ιλιον ελα να την παρεις απο εμενα.δωρεαν. σε ολα τα καταστηματα οικοδομικων υλικων εχει παντως.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Stelios_Rjk;233827]Δηλαδη? Πεφταν οι σχετικες σφαλιαρες ε?
Τους απογωνους πως τους πηρε? Αφησε στα 120λιτρα τους γονεις με τα υπολοιπα? Ή σε γεννηστρα? Γιατι συνηθως αμα τα αφησεις ολα μαζι τα μικρα τα τρωνε οι υπολοιποι. Δεν πηρε χαμπαρι ο κοπρος οτι ηταν μπουκωμενη η θηλυκια ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ε μα κι εσυ αμαν! Επρεπε να του πας μια κοκακολα να τη δωσει στα ενηλικα να τα χωνεψουν..
![]() Τουλαχιστον βελτιωσε το aquascape? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απαξ και δεν βαλεις τη μπουκωμενη θηλυκια σε γεννηστρα δυσκολα βλεπεις μωρα και πολυ περισσοτερο μεγαλωνουν κιολας. Mary εσυ αφου θα κανεις αυτο το setup βαλε πολυ πετρα μεσα, αλλα αμα λεμε πολυ εννοουμε ΠΟΛΥ! Και φροντισε να σχηματιζουν και πολλες σπηλιες. Αν τα κανεις αυτα λογικα θα παει καλα το εγχειρημα! Δες εδω να παιρνεις ιδεες για το νταμαρι σου, χεχεχε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα! εχω ενα προβληματακι. τις φεγγαροπετρες δεν μπορει να τις βρει ο γνωστος μου και δεν ξερω που να ψαξω για αυτες. καμια ιδεα κανεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε Γιώργο απο παλαιότερες συζητήσεις που διάβασα εδώ κατάλαβα οτι η ποταμίσια ενδείκνυται.Μου έφυγε η μέση να την μαζέψω αλλα αν ισχύει κάτι τετοιο ή αν θεωρείτε οτι υστερεί σε ομορφιά να πάρω τα φτυαράκια μου σε καμία παραλία τώρα που προλαβαίνω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Moonstone ειχε στον Ερμη πριν καιρο που ειχα παει. Μπες στο www.votsalo.net, εχει τηλ. οποτε κανεις μια ερωτηση και εισαι σιγουρη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-07 16:08 |
Aμμος | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-05-07 17:06 |
αμμος | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-03-07 23:39 |
Αμμος | Tzo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 24-08-06 11:46 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |