|
![]() |
#1 |
Ψαρια που ταιριαζουν στο νερο της Θεσσαλονικης...
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα θα ηθελα αν μπορουσαν οι παλαιοτεροι να μας βοηθησουν και να μας πουν ποια ψαρια ταιριαζουν στο νερο της θεσσαλονικης οσον αφορα τη σκληροτητα του νερου.. Απο οσα διαβασα εδω προκυπτει οτι η θεσσαλονικη εχει σκληρο νερο... προτεινεται κανα ψαρακι που να ταιριαζει σε αυτο το νερο για εμας που δεν εχουμε σχεσεις με αντιστροφες οσμωσεις.... και πρεπει να χρησιμοποιουμε το νερο βρυσης... Ας γραφει ο καθενας απο ενα ή οτι θυμαται οτι ταιριαζει... Δεν βρηκα παρομοιο θεμα αν υπαρχει ζητω συγγνωμη αν υπαρχει που το ξανανοιγω και ας βαλει καποιος το λινκ....
|
|
Εμφανίσεις: 5409
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφρικάνικες κιχλίδες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ζωοτόκα, κιχλίδες Κεντρικής Αμερικής.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο όταν λες Κιχλίδες Κεντρικής Αμερικής σε ποιές αναφέρεσαι συγκεκριμένα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα αυτό...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42818 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!
Στο νερό θεσσαλονίκης μπορείς ακόμα να βάλεις Tanichthys Albonubes, cherry barb's, zebra danio... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
guppy , platy , molly , εντλερακια , γαριδες αμανο , γαριδες red , διαφορα σαλιγκαρια λαθρεπιβατες , ξιφοφοροι , αυτα ξερω εγω σε ph=8 .
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια συγγνωμη αλλα επειδη ειμαι αρχαριος αν μπορειτε λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ποιο συγκεκριμενοι να ειστε.....λιιιιιγοο.... γιατι δεν ξερω ποια ειναι τα ζωοτοκα..... εστω με ενα λινκ παλαιοτερου θεματος που να λεει ποια ειναι τα ζωοτοκα...ή ποιες οι αφρικανικες κιχλιδες.... Στο google που εβαλα τη φραση 'αφρικανικες κιχλιδες' μου εβγαλε ενα κατακιτρινο ψαρι που ενθουσιαστηκα! αν παλι σας κανει κοπο δεν πειραζει σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις που δωσατε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα που σου εγραψα εγω παραπανω ειναι ζωοτοκα.
------------------------- Tanichthys Albonubes αλεξη αυτα μπορουμε να τα βρουμε στην θεσ/νικη? τα φερνουν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gemen : 21-09-10 στις 19:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσηλθες!
Πες μας τι ενυδρειο διαθετεις (διαστασεις) για να μπορουμε να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλό διάβασμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ? | Aquablue | Χρυσόψαρα | 7 | 20-09-10 14:57 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
ψαρια για σκληρο νερο | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 09-10-08 20:28 |
νερο Θεσσαλονικης | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 27-07-07 02:28 |
ψοφια ψαρια-επιρεαζουν το νερο; | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 14-02-06 21:54 |