|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αν ξερει καποιος να μου πει.ποσα πειρανχας χορανε σε ενα 50λ εν.?τι τρονε και σε τι συνθηκες ζουν?μεποια αλλα ψαρια ζουν?απαντηστε μου αν ξερει καποιος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ειναι ρεντ μπελις πρεπει να χωρανε γυρω στα 50 αν εκμεταλευτει σωστα ο χομπυστας το χωρο και τα τοποθετησει εξυπνα στιβαγμενα το ενα πανω στο αλλο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
50 ρεντ μπελις σε 50 λιτρα.ποσον εκατοστον ενοεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
50 ρεντ μπελις σε 50 λιτρα ενυδριο χορανε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι λέμε τόση ώρα;
------------------------- Φιλε αλήθεια είναι οτι σε 50λιτρα δεν χωράνε πιράνχα καμμιας ράτσας... Καθε πιρανχα θέλει γύρω στα 70-80λιτρα και μερικά είδη πάνε κοπαδιαστά και μερικά είναι μοναχικά... Διάβασε καλυτερα την συγκεκριμένη κατυγωρία του φόρουμ να καταλάβεις καλύτερα...
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 07-01-09 στις 10:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Κανένα φίλε μου.. Ούτε στις δεξαμενές των pet shop δεν θα βάζανε τόσα μαζί.. Για μια ομάδα ανήλικα red bellies τα 400 λίτρα πάνω κάτω θα ήταν καλά..
Για διάβασε στην σχετική κατηγορία με τα ψάρια θηρευτές. Κάποιος mod να μεταφέρει το θέμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάχνω για Piranhas. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-02-08 16:50 |
piranhas(red baily) | alekrx8 | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 3 | 24-10-07 09:55 |
Η μοιραία μάχη 2 Piranhas! | Manogr | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 1 | 07-08-05 20:51 |