|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας και από εμένα..στήνω το πρώτο μου ενυδρείο(120λίτρα)και θέλω να αγοράσω ένα εξωτερικό φίλτρο..έχω καταλήξει ή στο eheim ecco pro 2034 ή στο tetratec ex700 που "παίζουν" στην ίδια τιμή(84ευρώ στο petcumulus )..με ενδιαφερεί πάρα πολύ σε ποιο απο τα 2 φίλτρα που προανέφερα το επίπεδο θορύβου είναι πιο χαμηλό..επίσης και προτάσεις για άλλα φίλτρα σε ανάλογη τιμή δεκτές..αρκεί να είναι αθόρυβα..σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη αν σας κούρασα αλλά οι απορίες είναι πολλές..πάλι καλά που υπάρχει αυτό το site
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή "καλύτερου ενυδρείου" με πλάτος απο 80 έως 95 cm | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 30-09-07 21:00 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |