|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τι θα ήταν καλό να βάλω σε ενα 30αρι ενυδρείο με χρυσόψαρα ωστε ενα βατράχι που μολις πηρα να μην τυραννιεται και να μπορει να βγαίνει και να καθεται λιγο ψηλότερα από τη στάθμη του νερου και να παιρνει αέρα??Κάτι σαν βατήρα που να βεντουζάρει σκέφτηκα εγώ?Υπάρχει κάτι τετοιο και αν ναι που μπορω να απευθυνθώ γιατι δεν εχω ιδεα..Ευχαριστώ....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
30 λίτρα με χρυσόψαρα ??? πόσα δηλαδή ?
κοίτα θα είμαι σύντομος γιατί βιάζομαι ... τα χρυσόψαρα θέλουν καμιά 30 αριά λίτρα το καθένα για να πεις ότι τους παρέχεις ένα υποτυπωδώς καλό περιβάλλον ... δώσε μερικές ακόμα πληροφορίες για το ενυδρείο σου ... φίλτρα κτλ κτλ ... και βλέπουμε για το βατραχάκι ... γενικά πάντως τα βατραχάκια δεν είναι για ενυδρεία ... συνήθως καταντάν τροφή αν έχεις μεγάλα ψάρια μέσα ... εξέδρες με βεντούζες πάντος μπορείς να βρεις στα μεγάλα ενυδρείο-μάγαζα ... |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα Θέμη, καλή χρονιά. Τα 30 λίτρα είναι λίγα για χρυσόψαρα.
Τι είδους βατραχάκι πήρες? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή Χρονιά κιόλας παιδιά!!Είμαι τελείος αρχάριος και αποφάσισα να πάρω έτσι ένα μικρο ενυδρείο για αρχή..Έχω βάλει μέσα στο 30 λιτρο 2 πολύ μικρά χρυσόψαρα το ένα είναι κίτρινο με μεγάλη ουρά και το άλλο ενα που έχει δύο περίεργα μεγάλα μάτια..Το βατραχάκι είναι ένα πολύ μικρό ροζ-πορτοκαλί..ΔΕν γνωρίζω καν τον τύπο τους.Είναι πολλα όλα αυτά??Σχετικά με το φιλτρο ειναι ένα μαύρο HAILEA HL-BT200 Tι σημαίνει δεν ξερω??Η γνώμη σας μετράει πολύ.........
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά,
πρώτα βλέπουμε τις απαιτήσεις των ζωντανών και αφού δούμε ότι πληρούμε τις προϋποθέσεις τους, τότε και μόνο τότε αγοράζουμε
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήξερα πως μπορείς να βάλεις βάτραχο σε ενυδρείο
![]() Από petshop τον πήρες ? Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία του ?? Θα μου φαινότανε κάπως περίεργο πάντως να βλέπω ένα βατράχι να πλατσουρίζει στο ενυδρείο ... Όχι άσχημο, απλά αταίριαστο. Αν και βλέπω στο google πως δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ... |
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχουν αρκετά είδη βατράχων που πουλάν σε πετ σοπ και δεν είναι όλα κατάλληλα για ενυδρείο, αλλά για παλουντάριουμ. Αν μπορείς ανέβασε μία φωτογραφία του βατράχου μήπως το αναγνωρίσουμε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βατραχάκια | karxarini | ¶λλα ζώα | 20 | 18-09-09 18:34 |
βατραχακι! | michael151 | ¶λλα ζώα | 4 | 04-09-09 08:19 |
ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ | mitsos1969 | Σαλιγκάρια | 2 | 21-03-09 01:50 |
χρυσοψαρα σε ενυδρείο 80 λίτρων;; | elk | Χρυσόψαρα | 1 | 10-10-07 16:10 |
Βατραχάκι σε ενυδρείο με ψάρια; | Tkagem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-07-06 19:08 |