|
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι στη φάση του στρωσίματος.Τα νιτρώδη μου είναι στο 1.Οταν μηδενίσουν θα πρέπει να κάνω αλλαγή νερού 90%.πως να προετοιμάσω 360 lt.Και στις εβδομαδιαίες αλλαγές πως να προετοιμάζω 120 lt νερού (αύξηση ph από 7,3 σε 8,2 σκληρότητα θερμοκρασία κτλ)!!!Έχω πελαγώσει.Help...
|
|||
|
|||
![]()
ειδικα την πρωτη μεγαλη αλλαγη δεν θελει προετοιμασια
απο την στιγμη που δεν εχεις ψαρια μεσα απλα αλλαξε το νερο (προσθετοντας το αντιχλωριο μονο απο πριν στον καθε κουβα την ποσοτητα που του αναλογει) και μετα ριξε στο ενυδρειο οτι προσθετα θες ας ανεβει σταδιακα το pH και οι σκληροτητες |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή σκέφτομαι να ρίξω νερό απευθείας από τη βρύση μ' ενα λάστιχο,τι ποσότητες αντιχλωρίου πρέπει να βάλω.για 400 λιτρα η για 360 που θα συμπληρώσω?Σχετικα με τις εβδομαδιαίες αλλαγές νερού καμια βοήθεια?
|
||||
|
||||
![]()
Ριχνεις αντιχλώριο για το νερο που συμπληρωνεις....
Για τις εβδομαδιαιες αλλαγες εξαρταται απο τις τιμες της βρυσης σου και τις τιμες που θελεις να πιασεις ? Τι αφρικανες θελεις να βαλεις ? Για να ξερουμε τις σκληροτητες.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ενσταση φιλε Ηλια.
Ο φιλος θελει να βαλει νερο κατευθειαν νερο απο τη βρυση στο ενυδρειο χωρις πρωτα να το βαλει σε δοχειο με αντιχλωριο. Γι'αυτη την "τεχνικη" το δικο μου αντιχλωριο λεει. "May be added to aquarium directly, but better if added to new water first. If adding directly to aquarium, base dose on aquarium volume" Μεταφραση : μπορει να προστεθει κατ'ευθειαν στο ενυδρειο, αλλα ειναι καλυτερο να προστεθει στο νεο νερο (της αλλαγης) πρωτα. Αν προστεθει κατ'ευθειαν στο ενυδρειο, η δοση θα καθοριστει απο τον ογκο νερου του ενυδρειου.
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή λες Σπυρο οτι αν πχ εχεις ενα ενυδρειο 400 λιτρα και κανεις αλλαγή 50 λίτρα με νερο απευθειας απο τη βρυση θα βαλεις αντιχλωριο για 400 λιτρα ?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ενυδρείο... να το κάνω?? | kostasthess_ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 24-01-08 19:05 |
Αλλαγή σε αφρικάνες | Moutralewn | Malawi | 12 | 09-11-07 15:17 |
Αλλαγή νερού σε φυτεμένο ενυδρείο | skyros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-12-06 19:13 |
Αλλαγή νερού σε fish only ενυδρείο με φυσικό θαλασσινό νερό? | Cristos | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 35 | 28-09-04 21:54 |
Αλλαγή από χαλίκι σε άμμο για αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 10 | 27-08-04 16:07 |