|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα...
ειχα διαβασει καπου πως το mopani που χρησιμοποιουμε ειναι η συγγενευει με την κληματαρια...(ουτε που ξερω αν ισχυει κατι τετοιο)...ξερει κανεις αν μπορεις με και με ποια επεξεργασια να κανεις το ξυλο καταλληλο για ενυδρειακη χρηση?...(εχω μερικα κομματια ξυλου κληματαριας που ελαχιστα mopani συγκρινονται σε θεμα ομορφιας οσον αφορα το σχημα..) το εχει τολμησει κανεις?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα το μελετησω...ευχαριστω!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα, ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω... δεν εχει χρησιμοποιησει κανεις κληματαρια μονο με απλο βρασιμο; γιατι η διαδικασια που περιγραφεται στο λινκ ειναι ολιγον τις ζαλουρα... σκεφτομουν να βαλω ενα κομματι απο μια βιολογικη που μου εδωσαν, αλλα εκανα ενα search εδω και μου κοπηκαν τα φτερα...
Σιγουρα ολες οι κληματαριες δεν ειναι ιδιες, δλδ μπορει σε καποιον να μην εχει παρουσιασει προβλημα και σε αλλον να εχει, αλλα ρωταω εγκυκλοπαιδικα...
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=50897
εγω εχω στο ενυδρειο μου κληματα μονο εδω και ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα λιγο τον πρωτο καιρο θολωναν το νερο. εγω τα ειχα βαλει στον φουρνο για 7-10 ωρες στους 100-110 και μετα μουλιασμα ξεφλουδισμα να φυγουν τα χοντρα και μπλουμ |
|
||||
|
||||
![]()
τα ξυλα αυτα http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E5%F1%E3%F9%ED ειναι ακομη στα ενυδρεια μου 4 χρονια μετα. το ποστ εχει και φωτογραφιες..
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 17-02-12 στις 17:49 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξυλο??? | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 25-04-07 12:55 |
Ξυλο Μοπανι | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 31-03-06 19:07 |
Diy Καπακι Ενυδρειου | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-09-05 11:01 |
διαστασεις ενυδρειου και DIY φιλτρο | tolis_1234 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 31-03-05 15:31 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |