|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απιονισμενο νερο!!!
Για στρωσιμο ενυδρειου εχω την εντυπωση πως δαιβασα πως κανει το απιονισμενο .....
Για τσεκαρετε αυτο!Ειναι απο το lidl και κανει 0.59 λεπτα τα 4 Lt !!Συμφερει κατα πολυ σε σχεση με τα επωνυμα!Το μονο προβλημα ειναι πως δεν λεει χαρακτηριστικα!!! |
|
||||
|
||||
lΕίναι μια χαρά το χρησιμοποιώ κατά κόρον τώρα τελευταία .(άτιμοι ταχυδρόμοι)
Αυτό που πρέπει να λένε είναι το σηματάκι στην βάση ότι η συσκευασία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και αυτό το έχει. Αλλά γιατί να βάλεις απιονισμενο στο στρώσιμο και φυσικά όχι 100%.θα βάλεις νερό από την βρύση σου εκτός αν βάλεις φυτά από την αρχή (που είναι και το καλύτερο) και τα θέλεις εξαρχής να είναι στο νερό που θα διατηρείς τα ψαριά . |
|
|||
|
|||
Μεγάλε , μας βλέπουν και μικρά παιδιά !!!!!
|
||||
|
||||
obelix για καντο πιο λιανα γιατι χρειαζομαι απιονισμενο για στ4ωσιμο με φυτα?το νερακι της βρυσης τι προβλημα εχει δε το χα ξανακουσει......
|
||||
|
||||
Δεν είπα ότι θέλει ,το νεράκι της βρύσης είναι μια χαρά.
|
|
||||
|
||||
???
σε τι αναλογια το βαζεις????
------------------------- σε τι αναλογια το βαζεις????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 14-08-09 στις 04:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
η μειξη του απιονισμενου με το νερο βρυσης γινεται για να μαλακωσει το νερο..οποτε η αναλογια εξαρταται απο τις επιθυμητες τιμες
|
|||
|
|||
συγγνωμη που επεμβαινω αλλα καπου διαβασα οτι το απιονισμενο νερο πρεπει να γραφει οτι παραγεται με αντιστροφη οσμωση.εχω ψαξει 4 σουπερ μαρκετ και δεν εχω καταφερει να βρω την ενδειξη αυτη.
ειστε σιγουροι οτι το νερακι απο τα lidl κανει; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πολλοί από εμάς έχουμε χρησιμοποιήσει βυτία ολόκληρα από αυτό, χωρίς ποτέ το παραμικρό πρόβλημα....
|