|
![]() |
#1 |
ανεμιστηρακια
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα παιδια!!!!!!!!!!!!
μπου θα βρω ανεμιστηρακια για ενυδρεια έτοιμα προς χρήση ή να τα φτιαξω εγω. σημερα πηγα σε μερικα μαγαζια κ το φθηνοτερο που βρηκα ητανε στα 12 ευρω(αυτα που ειναι για pc). εγω μενω αγια παρτασκευη ξερει κανεις που θα βρω εδω κοντα?????????????????????????? ευχαριστω εκτο προτερον ![]() |
|
Εμφανίσεις: 12951
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...&filter-3149=1
80,92,120,140mm απο 15db θορυβος. εγω απο κει θα παρω να τελειωνω....
|
||||
|
||||
![]()
αυτα θελουνε μετασχηματιστή.που θα βρω????????????????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαγαζι με ηλεκτρολογικα. μετασχηματιστης/τροφοδοτικο 220βολτ σε 12βολτ που νομιζω ειναι αυτα τα ανεμιστηρια. Φθηνοι ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
για 120 λιτρα ποσα ανεμηστιρακια πρεπει να βαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
και γω τοσα ειμαι και σκεφτομαι τι κατασκευη να κανω....
λεω να βαλω 2χ120 να βαρανε μεσα και 1χ80 να βγαζει τον ζεστο αερα. Τωρα που θα στηριχθουν αυτα,....ιδεα δεν εχω....πολλες μοντες ρε παιδι μου....
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα επιτελους τα εφτιαξα
με 4 8cm. αυτα ειναι τα φοτο |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο ! μπραβο! εγω εχω ενα 80cm να φυσαει απο την καταπακτη ταισματος και απο 27.5 πηγα στους 24 σε 10 ωρες σε 100lt. Ακομα δεν εχουν πιασει καλα οι ζεστες.... προσεξτε ομως οσοι δεν εχετε controller να μην σας το κατεβασει πολυ. Το βραδυ γινετε η δουλεια!!
πχ εγω μολις το εβαλα (21:00 το βραδυ) το αφησα ολη νυχτα γτ σκεφτηκα οτι ειναι μικρο και δεν θα κανει τιποτα. Απο τους 27.5 που ειχα, το πρωι στις 7:30, ειχε παει 24!! Θελει προσοχη αμα πατε manually.... αυτα.....
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω το θερμοστατη να δουλευει κ δ θα κατεβει κατω απο 25
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τοσο απλα........εγω τον εχω βγαλει....anyway...θα τον ξανα βαλω μου φαινετε.....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πιο φτηνά θα στοιχίσει ένας ελεγκτής θερμοκρασίας ή έστω ένας απλός χρονοδιακόπτης στα ανεμιστηράκια που θα τα ανοιγοκλείνει πχ ανά 1 ώρα. Έτσι και οι ανεμιστήρες δεν θα δουλεύουν συνέχεια, αλλά και ο θερμοστάτης δεν θα λειτουργήσει καθόλου όλο το καλοκαίρι, οικονομία βρεεεε... |
|
|||
|
|||
![]()
"θα βαλω το θερμοστατη να δουλευει κ δ θα κατεβει κατω απο 25
![]() Αφού δεν σκοπεύεις να πάρεις controler, καλύτερα πάρε ένα χρονοδιακόπτη απλό και σύνδεσε τα ανεμηστηράκια εκει...ανα μία ωρα να ανοίγουν και να κλείνουν την ημέρα και ανα δύο ώρες να ανοιγουν και να κλείνουν τη νύχτα μέχρι τις 6-7 το πρωί...Θα γλιτώσεις κάποια χρήματα από τη ΔΕΗ, αλλά όχι όλα...Θα έχεις και πολύ εξάτμιση όμως αφού εχεις ανοιχτό καπάκι...
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!
τελικα εβαλα χρονοδιακοπτη και καλυτερα ειναι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | linos21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 11-05-10 16:04 |
ανεμιστηρακια | chris7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 20-06-09 09:14 |
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ?????? | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 03-07-08 15:29 |
ανεμιστηρακια rpm | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 03-06-08 22:22 |
Ανεμιστηρακια | BECRIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 03-06-08 17:01 |