|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 100Χ40Χ40 Όγκος: 120 λιτρα Κατηγορία: Βιοτοπικο Φυτά: - Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 Julidochromis Dickfeldi, πολλα Apple snails Διακοσμητικά υλικά: πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 2Χ30W Διάρκεια φωτισμού: 12 ωρες Φιλτράρισμα: Εheim Professionel Θερμοστάτης: 200 W Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH:8.5 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):12 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: 15 ημερες Θερμοκρασία: 26 ¶λλες πληροφορίες: Λογω εντονου προβληματος με BGA που ασχημαινε εντελως το ενυδρειο αποφασισα να δοκιμασω την προσθηκη μερικων apple snails, και ετσι εγινε, ο αγαπητος Μιχαλης Τσομπανιδης, των οποιο ευχαριστω παρα πολυ, μου εφερε 30 σαλιγκαρακια απο γεννες, μαζι με 4 μεγαλα, και αμεσως μολις τα εβαλα μεσα αρχισαν δουλεια και ηδη μεσα σε μια εβδομαδα τα αποτελεσματα ειναι ορατα. Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να ευχαριστησω επισης το φιλο μου το Ζ_Χ για τα ψαρια! Παμε για αναπαραγωγες!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μιχάλη πολύ όμορφο!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτος μιας κυβικης πετρας κεντρο δεξια που φαινεται αφυσικη, κατα τα αλλα μια χαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο Μιχάλη,όμορφο και απλό όπως πρέπει να είναι.
Τα julido ειναι απο της αδυναμίες μου,βγάλε γεννες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ψαρακια (μπορω να πω οτι τα εχω ερωτευτει, καποια στιγμη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα εάν πω ότι μου αρέσει και η άλγη θα είναι περίεργο ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δειτε εδω γυαλισμα το ενυδρειο με τα σαλιγκαρια!!!
Εκανα και μια διορθωσουλα στην τετραγωνη πετρα και τωρα ειναι κουκλα το ενυδρειο. ![]() Δετε και το πριν ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 15-11-07 στις 21:20 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ νομίζω οτι σου λείπει ένας τοίχος......
Αλλα τι ξέρεις εσυ.....απο τοίχους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z_X : 15-11-07 στις 23:24 |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σε ολους και καλη χρονια
Εχω αγορασει ενα ενυδρειο 200χ50 χ70=700 λιτρα και εχω βαλει και 1 θερμοφιλτρο eheim prof 3 το 2180 εχω στρωσει λευκη αμμο εχω συνδεσει αεραντλια και ειμαι στο στρωσιμο με sera nitrivec για 10 ημερες τωρα ειμαι στην 2η μερα θα ηθελα την βοηθεια σας για να βαλω μεσα tropheus θα ηθελα επισης να μου πειτε τι να βαλω μεσα για διακοσμηση και για κρυψωνες Ευχαριστω εκ των πρωτέρον φιλικα Νεονακης Κωστας |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Νεονακης Κωστας? Δε πιστευω να σπουδαζες και στο bristol?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα, υστερα απο 3 μηνες αγωνιας, ανακαλυψα τα μωρα να σκανε μυτη μεσα απο τα βραχια!!!
Ειναι περιπου 1cm μηκος και ειδα καμια 3 απο αυτα! Συντομα και φωτογραφιες!
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν!!!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
Julidochromis dickfeldi | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 1 | 05-11-03 22:26 |