|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα
Εχω το φιλτρο bravo 120 της hydor και μου εχει ξεκολλησει στην αντλια η προπελα.Θα ηθελα να ρωτησω,αν μπορω να κανω χρηση κολλας logo και κατα ποσο μπορει να δημιουργησει προβλημα τοξικοτητας μια σταγονα μιας και ερχεται σε επαφη με νερο το συγκεκριμενο σημειο. ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω πια logo χρησιμοποιείς, αλλά υπάρχουν κυανοακριλικές logo οι οποίες είναι 100% ασφαλείς όταν στεγνώσουν.
Όποια κυανοακρυλική κόλλα βρείς σου κάνει. Απλά πρέπει να στεγνώσει 100% (10-12 ώρες είναι συνήθως αρκετές) |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα
kotsos-δεν παιζει αυτο γιατι μετα βιαw χωραει μιση σταγονα σε αυτο το σημειο mmpuna-αναφερομαι στην κοινη κολλα logo που πωλουν τα περιπτερα,αυτη που λες εσυ που μπορω να την βρω? σας ευχαριστω και τους δυο |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα hobby shops για μοντελισμό έχουν τέτοιες κόλλες,την ζητάς κανονικά με το όνομά της,κυανοακρυλική(Cyanoacrylate)...
Πολύ καλό ξέπλυμα όταν στεγνώσει πλήρως καθώς αφήνει μια άσπρη ''σκόνη'' γύρω από το σημείο εφαρμογής...
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις πληροφοριες σας
ξεκιναω..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΗΣΗ DI ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ? | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-05-07 11:00 |
Συμβουλη για χρηση λαμπας σε φυτεμενο | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-04-06 09:58 |
Φελλος για χρηση στο ενυδρειο. | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 04-10-04 07:02 |
χρηση μολυβιου ως ερμα | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 31-03-04 17:32 |