|
![]() |
#1 |
Eρωτήσεις για Gold Rams
![]() Αξιολόγηση:
![]() Kαλή χρονιά σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για τις συνήθειες των Gold Rams. Tα είδα στο pet shop της γειτονιάς μου, αλλά δεν με διαφώτισαν για τις συνήθειές τουs και τις δυνατότητες συγκατόικησης στο περιβάλλον του ενυδρείου μου! Είναι 450 λτ με PΗ 6.5 και θερμοκρασία 25.3 βαθμούς gh 6. Είναι πυκνοφυτεμένο και έχει κυρίως tetra ( 6 Colymbian,6 neon,12 phantom, 14 lemon) 5 corydoras και πολλές γαρίδες ( Amano, red cherry) , όπως και πολλά σαλιγκάρια. Είναι δυνατον να συγκατοικήσουν τα gold Rams σε τέτοιο περιβάλλον; |
|
Εμφανίσεις: 5248
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρητικά θα μπορούσες να βάλεις αρκεί να εχεις χώρο για να κρύβονται... Μπορείς να πάρεις ενα ζευγαρι ας πούμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κλαις τις γαριδες αργα η γρηγορα!
|
||||
|
||||
![]()
+1.000 πολύ σωστά Δημήτρη, το έχω δει το έργο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εφοσον οι red cherry επιζουν με τα Colombian τετρα θα επιζησουν και με τα rams. Φυσικα και αν τις δουν διαθεσιμες θα τις αρπαξουν αλλα αν εχεις πυκνοφυτενα 450 λιτρα θα επιζούν παντα αρκετες. Οι αμανο θεωρω δεν θα εχουν θεμα.
Οι συνθηκες νερου αλλα και οι συγκατοικοι που εχεις ειναι σωστα γι αυτα τα ψαρια οπως φυσικα και τα λιτρα σου. Αν σου αρεσουν δοκιμασε με ενα ζευγαρι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eρωτήσεις | vikos tseli | Bettas | 3 | 29-12-10 23:34 |
Gold Ramirezi | dimitrisemm | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 24 | 15-09-10 09:49 |
Φυτεμένο σκαλαροενυδρείο - Eρωτήσεις! | Ippokampos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 02-06-10 15:25 |
Eρωτήσεις! | panosx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-05-07 16:56 |