|
||||
|
||||
![]()
η θηλύκια είχε επάνω στο σώματης κάτι σαν άσπρες φισαλιδε .σαν κοκους αλατιου ειναι.κάθετε μέχρι και σήμερα χαμηλά στον πάτοkai ξύνετε στις πετρες. Είναι από την γεννά η μήπως κάτι τρομαχτικό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πιθαντοτερο ειναι οτι εχει ick.Ανεβασε λιγο την θερμοκρασια του νερου, βαλε μεσα λιγο αλατακι και βρες ενα φαρμακο για την θεραπεια του ick.
Το γεγονος οτι τριβεται σε πετρες δειχνει οτι εχει καποιο παρασιτο που την ταλαιπωρει.Σε συνδιασμο και με τα ασπρα στιγματα που αναφερεις , μαλλον μιλαμε για ick. Κοιταξε λιγο και τις παραμετρους του νερου σου.Ποσο καιρο το εχεις το ενυδρειο αυτο? Εχει προλαβει να στρωσει ? Εχεις μετρησει καθολου για νιτρικα και τετοια?Ποσα ψαρια και τι ψαρια εχεις μεσα σε ποσα λιτρα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο το έχω περίπου ένα μίνα.. είναι 55 λίτρα και η θερμοκρασία είναι 27 βαθμούς απο 25 που το ειχα ( έχω 2 ξυφοφορους, 3 γkαπυ ένα γατόψαρο και 2 ζευγαράκια γκουραμι )
τη αλατακι να βαλω? Πως το ζητάω? |
|
||||
|
||||
![]()
αλατι για ενυδρειο γλυκου νερου,λογικα θα το βρεις σε συσκευασια χαρτινη οπως το γαλα,και με τιμη περιπου στα 4 ευρω.προσεξε μη σου πασσαρουν αλατι για θαλασσινο.........αν δεν βρεις θα σου ελεγα να παρεις χοντρο τυροκομικο αλατι,αλλα να προσεχεις να μην εχει προσμιξεις κλπ,γιατι θα ανεβουν τα φωσφορικα σου,και θα πνιγεις στην αλγη........
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλάτι να ρίξω μαζί με την αντιβίωση??? Και κάτι άλλο. Η τιμές γιατί μου ανεβήκανε πολύ μόλις άρχισα να κάνω την αντιβίωση στο ενυδρείο μου??? Περίπου όλα είναι στα κόκκινα εκτός από το ph. Χθες έχασα και ένα γκαπυ . αυτό ήτανε που είχε τα πολλά στίγματα σαν ψιλό αλάτι …αλλά το κακό είναι που έχω ακόμα ένα έτσι και κάθετε συνεχεία στον πάτο εδώ και 2 μέρες
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιβίωση Κάνω για το ick. Εδώ και 3 μέρες. Πάνε όλα καλύτερα. Να βάλω και αλάτι η δεν χρειάζεται?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ok. Ευχαριστώ. Αν είναι θα πάρω αύριο αλάτι και θα ρίξω σε μικρή ποσότητα .να σε καλά. Και πάλι ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?
Ποιος σας ειπε οτι to ick θεραπευεται με αντιβιωση? Ποιος σας ειπε οτι θεραπευεται με μικρη ποσοτητα αλατιου? Δεν μιλαμε για καμια αγνωστη αρρωστια.. Και οταν λες αντιβιωση τι φαρμακο ριχνεις ακριβως? Παράθεση:
γινε πιο αναλυτικος... |
|
||||
|
||||
![]()
Το φάρμακο που έβαλα είναι το OMNIPUR ths SERA
|
|
||||
|
||||
![]()
To omnipur ειναι ακαταλληλο για ick.
Και ως αντιβιοτικο, ξεσκιζει και την βιολογια του φιλτρου, εξ ου και οι ανεβασμενες τιμες No2, NH3... Tο Costapur ειναι φαρμακό για ick, αν και το αλατι σε αναλογια 3 γρ/λιτρο και 30 βαθμοι κανει καλυτερη δουλεια.. Ποιος σου ειπε να βαλεις omnipur??? ![]() Η θεραπεια του ick εχει συζητηθει απειρες φορες... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|