|
![]() |
#1 |
επιλογη φιλτρου
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα σας.εχο διαβασει αρκετα μεσα στο φορουμ αλλα δεν μπορω να το καταλαβω..θελω να παρω ενα ενυδρειο 80χ35χ40 και δεν ξερω τι φιλτρο να διαλεξω..ποιες οι διαφορες ενος εσωτερικου με ενος εξωτερικου και ενος κρεμαστου??τι θα μου προτεινατε εσεις σχετικα οικονομοικο και να κανει και καλη δουλεια?
|
|
Εμφανίσεις: 6015
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα εξωτερικά είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή....
Βάλε ένα eheim2213 ή 2215 ή ένα από τη σειρά της eco ανάλογα και ψάρια που θέλεις να βάλεις και θα είναι όλα μια χαρά! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το FLUVAL206 δεν αξιζει?ι το multikani 800 που μπορω να του βαλω και extra ?σκεφτομαι για guppy και τετρα και κανα 2 φυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Guppy και tetra δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί,
θέλουν διαφορετικές παράμετρες νερού. Και το Fluval 206 κάνει για το ενυδρειο σου
|
|||
|
|||
![]()
πειραζει αν το εξωτερικο φιλτρο θα ειναι στο ιδιο υψος με το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να είναι λίγο πιο χαμηλά,
για το κάθε φίλτρο αναφέρει ο κατασκευαστής το μικρότερο και το μεγαλύτερο ύψος από την επιφάνεια του ενυδρείου
|
||||
|
||||
![]()
απο τα λιγα που ξερω, το εσωτερικο πιανει χωρο μεσα στο ενυδρειο, εχει λιγοτερο χωρο για βιολογικο υλικο, κανει περισσοτερο θορυβο (επειδη κολαει στο τζαμι και συντονιζεται) και (νομιζω) εχει μεγαλυτερο ευρος λιτρων ενυδρειου που μπορει να εξυπηρετησει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια για επιλογη φιλτρου | Lefteris Novas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 24-02-17 21:49 |
Επιλογη φιλτρου | Giorgos_89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 24-12-15 17:05 |
Επιλογη φιλτρου | Red crystal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 18-06-10 13:10 |
επιλογη φιλτρου | gogos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-04-08 10:04 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-02-04 02:39 |