![]() |
#1 |
Συμπλήρωμα νερού
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα φίλοι. Είμαι στην διαδικασία στρωσίματος. Απο την μέρα που έστησα το ενυδρείο εδώ και δύο βδομάδες δηλαδή, έχουν εξατμιστεί 2-3 λίτρα νερού όπως το υπολογίζω. Η ερώτησή μου είναι η εξής:
Μπορώ να συμπληρώσω π.χ ένα-δύο μπουκάλια νερού(1,5λίτρα) με αντιχλώριο στο ενυδρείο ή θα επηρεάσω τον κύκλο του αζώτου; |
|
Εμφανίσεις: 3890
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμπληρωσε ελευθερα αποχλωριωμενο νερο, δεν θα επηρεασει κατι.
|
||||
|
||||
![]()
και αλλαγή μπορείς να κάνεις αν ανέβουν υπερβολικά τα νιτρικά,
αλλά να αντικαταστήσεις αμέσως και τη τροφή που βάζεις για στρώσιμο
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει κάποιο επιτρεπτό όριο σε αυτό; Π.χ ότι μέχρι 4-5 λίτρα συμπληρώνουμε και δεν έχουμε πρόβλημα; Μιλάω πάντα για όταν ήμαστε στο στρώσιμο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως γραφει και ο Τακης πιο πανω...και αλλαγη νερου μπορεις να κανεις. Οποτε η αναπληρωση του νερου, δεν αποτελει προβλημα.
Αργοτερα, οταν πια υπαρχουν κατοικοι στο ενυδρειο, καλο ειναι να γινεται ανα 1-2 μερες (αναλογα την εξατμιση), ωστε να αναπληρωνεις μικρες ποσοτητες καθε φορα.
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμπλήρωμα άμμου | Misirlis Aquarium | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-11-13 22:11 |
Συμπλήρωμα νερού πριν την αλλαγή... | panos1972 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-10 16:58 |
Βοήθεια σε κυκλοφορητή νερού – φίλτρο νερού | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 155 | 11-05-09 22:20 |
Συμπλήρωμα ιχνοστοιχείων σε νερό Α/Ο.. | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 21-09-08 19:31 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |