|
||||
|
||||
![]()
πηγα με τον αχρηστο Mikenuke που το παιζει και ειδικος τρομαρα του και αγορασαμε ενα firemouth θηλυκο 1000%..... Ελα ομως που δεν ειναι... Το εβαλα στο ενυδρειο αναπαραγωγης με το αρσενικο που ειχα και εγινε το ελα να δεις.... Την βγαζει δεν την βγαζει την εβδομαδα...... Για αυτο οποιος εχει θηλυκο περισσευμα και θελει αρσενικο ας το πει....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε μ....α μην βιαζεσαι ακομη δεν το εβαλες μεσα!
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρισε μας κιολας.... Τι να περιμενω ρε αχρειε που το εχει φαει το ψαρακι.....Κοριτσακι ειναι σιγουρα...... Την τυφλα σου ειναι αλλα που ξερεις εσυ απο θηλυκα;;;;;;;;; Μονο στα περιοδικα και στο αλτερ εχεις δει και παλι δεν εισαι σιγουρος.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι ο αλλος το κυνηγαει δεν σημαινει οτι δεν ειναι θηλυκο.
Πολυ συχνα το κυνηγι αυτο ειναι φλερτ, αλλα με δυσαρεστα αποτελεσματα... |
|
||||
|
||||
![]()
bale polles petres na kribetai kai perimene.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ολοι εσεις οι πατρινοι εχετε κανει κομμα με αυτον τον αχρηστο και τον υποστηριζετε...... Τι σας εδωσε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα ζευγάρι Geophagus brasiliensis που έχω εγώ σε ένα ενυδρείο τα πάνε μια χαρά, αλλά ξαφνικά ο αρσενικός τα παίρνει στο κρανίο και κάνει την θηκυκιά χάλια. Αν δεν της αλλάξω για 2-3 μέρες ενυδρείο δεν την βγάζει με τίποτα. Μετά γίνονται πάλι όλα μέλι γάλα...
Δεν είμαι σίγουρος για τον λόγο, αλλά υποθέτω ότι θέλει να ζευγαρώσει και δεν βρίσκει ανταπόκριση.... Όσο για τον Μιχάλη, όποτε έρθει στην Πάτρα μας φέρνει πολλά δώρα και τον έχουμε στα πούπουλα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά Νίκο τι απέγινε εκείνο το θηλυκό; Δεν μας είπες;
Ο Μιχάλης και ο Τάκης έχουν απόλυτο δίκιο. Το ότι τσακώνονται δεν σημαίνει ότι είναι δύο αρσενικά. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό που λένε οι δύο προλαλήσαντες. Από την άλλη, μπορεί να είναι αρσενικό - θηλυκό και απλά να μην τα βρίσκουν. Ο καιρός θα δείξει..... |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα πηγα και αγορασα αλλο ενα firemouth το οποιο τελικα αποδειχθηκε θηλυκο και ζευγαρωσε με τον ατακτο αρσενικο σε dt. Τα αυγα εσκασαν, τα μικρα κολυμπησαν και τωρα τα εχω σε γεννηστρα μονα τους..... Η πλακα ειναι πως μολις εβγαλα τα μικρα το ζευγαρακι αρχισε παλι το κορτε..... Ο μικρος αρσενικος κρυβεται μεσα στο κερατοφυλλο και ψαχνω κοσμο να το χαρισω , αλλα δεν βλεπω ενδιαφερον.......
ΥΓ εκτος απο τους γονεις τα μικρα τα φυλαει και η αγρυπνη Χιονατη(τελ. φωτο) βαζοντας ασπιδα το κορμι της......... |
|
|||
|
|||
![]()
Βγαλε μερικες κοντινες (οχι την χιονατη), σας γεννανε ψαρια και χρειαζομαστε υλικο για το site και το περιοδικο του Συλλογου βρε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα μικρα κινουνται τοσο γρηγορα που δεν μπορω να τα τραβηξω με την ψηφιακη . Θελει επαγγελματικη καμερα που εχει ο Μιχαλης.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Αφήστε και καμιά έκπληξη για το περιοδικό. Και για να ξέρετε... με τον Μιχάλη έχει ήδη κανονιστεί πριν το καλοκαίρι και περιμένω τις επόμενες (και τελικές πιστεύω) φωτό από στιγμή σε στιγμή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κανετε αρθρο για το πως να σκοτωνετε νεογνα???? Θα εχει ενδιαφερον , και ο Μιχαλης ειναι το καταλληλο ατομα να σας δειξει πως... Απλα καλο ειναι το αρθρο να ειναι ακαταλληλο για ανηλικα γιατι το θεαμα νεκρων μικρων μπορει να τα πληγωσει ανεπανορθωτα..........
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννητουρια firemouth! | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 23 | 30-12-05 23:27 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |
Firemouth Cichlid - ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 20 | 26-06-04 19:40 |
FIREMOUTH? | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 11 | 23-01-03 15:34 |