|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σε όλους!
Ήθελα να ρωτήσω άν ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το ΚΝΟ3 σε καθαρή μορφή (99%) από φαρμακεία, πχ Μπακάκος στην Ομόνοια. Δέν εμπιστέυομαι πολύ τα γεωπονικα με 60%... Ευχαριστώ εκ τών προτέρων ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από φαρμακείο πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βρεις. Σε μαγαζιά με χημικά όμως θα βρεις σίγουρα. Κοστίζει περίπου 4-5 ευρώ το κιλό και είναι (τουλάχιστον από εκεί που αγόραζα εγώ, αλλά δε θυμάμαι δ/νση) 99% καθαρό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις μήπως -ή κάποιος άλλος- κάποιο μαγαζί που να μπορώ να αγοράσω 99% ΚΝΟ3? Ψάχνω στο ίντερνετ αλλά δε βρίσκω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα αρχισεις να ψαχνεις στο Internet για KNO3 σε βλεπω να κανεις παρεα με το FBI...
Χημικα ρουμπουλάκης, στο κεντρο.. Σωκράτους 34.. Εχει και αλλα τετοια μαγαζια εκει γυρω. |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοούσα ότι κοίταζα στό νέτ για μαγαζιά με χημικά στήν Αθήνα.
FBI? Δέν πίστευα οτι είναι παράνομη ουσία το νιτρικό κάλιο... Ευχαριστώ για τις συμβουλές ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι ακριβως παρανομη, αλλα αμα ζητησεις μεγαλη ποσοτητα μην σου φανει αν σε παρουν απο πισω οι κυριοι με τους σηκωμενους γιακαδες..
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=netblues;172628]Αμα αρχισεις να ψαχνεις στο Internet για KNO3 σε βλεπω να κανεις παρεα με το FBI...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πηρα KNO3 σε στερεα μορφη και θελω να το διαλυσω σε ενα κιλο νερο να παρει καποια μορφη να μπορω να το βαζω καθε μερα στο ενυδρειο μου.
ειναι βεβαια καθαρο 99% ποσο σκονη να ριξω (σε ενα κιλο νερο) για να παρω μια καλη τιμη ωστε σε υγρη πια μορφη να πεσει στο ενυδρειο μου μεσω liquid doser?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
pos to zitane? ------------------------- gia sas....pos to zitan to kno3? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη empristis : 27-07-09 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γειά σου. Ζητάς "Νιτρικό Κάλιο" (και γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
α οκ ευχαριστω..λες να βρω στα φαρμακεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εσύ βάλεις π.χ. 25gr ΚΝΟ3 /100ml νερού τότε για να ανεβάσεις τα νιτρικά κατά 1ppm σε ενυδρείο 100 με λίτρα νερού, θα πρέπει να ρίξεις 0,65ml από το διάλυμά σου. Με βάση αυτές τις αναλογίες μπορείς να βρεις και τι γίνεται με άλλες αναλογίες ΚΝΟ3/νερού και όγκου ενυδρείου. Κυκλοφορούν διάφορα βοηθήματα για να τα βρίσκεις αυτά - κάνε google για "Fertilator", και "Chuck Gadd". |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χρειάζομαι βοήθεια γιατί μου τελείωσε το κάλιο που είχα από ενυδρειακό μαγαζί κ είπα να φτιάξω αυτό που πήρα. Δεν ξέρω όμως τι καθαρότητας είναι...Να βάλω 50 gr KNO3 σε 500ml απιονισμένο και να το χτυπήσω να διαλυθεί? Πόσο να χρησιμοποιώ κάθε φορά? |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδιά πήγα σε μαγαζί με χημικά για το Kno3 (υπήρχε) αλλά δεν μου το 'δωσαν γιατί λέει θέλει τιμοκατάλογο ή άδεια χημικού ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, δεν ξέρετε που μπορώ να το βρω χωρίς όμως να μου ζητάνε άδειες και ιστορίες??
Εκτός αυτών έχω ακούσει πώς υπάρχει και σε μαγαζιά κηπουρικής αλλά 1ον δεν βρίσκω τέτοια μαγαζιά και 2ον σε ανθοπωλεία δεν υπάρχει. Ας με βοηθήσει κάποιος |
|
||||
|
||||
![]()
με 1,80 ευρω εισαι αρχηγος...Παυλος Γιανναρος -Σωκρατους 26- 2105228252
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω οτι θα πουλησει κανεις KNO3 σε ανηλικο.
Παει γυρευοντας, κιας ειναι για αλλη χρηση. |
|
|||
|
|||
![]()
Pio geoponiko proion periexei KNO3??? kai pws to zhtame ????
|
|
|||
|
|||
![]()
Με ενδιαφέρει, σε Γεωπονικά μπορούμε να βρούμε KNO3? Γιατρικό κάλιο ψάχνω κ εγώ.. προμηθεύτηκαν κ Super 4 κ σιγά σιγά θα φτιάχνω λίπασμα...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αραιωση KNO3 | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 17-02-07 17:09 |
To φαρμακείο των ψαριών | Διαγνώσεις-Θεραπείες | halvas69 | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 11-09-05 03:34 |
φαρμακείο | dim | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 1 | 21-04-05 06:36 |
KNO3 | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 26-06-03 01:14 |