|
![]() |
#1 |
Διατήρηση "βιολογίας"
![]() Αξιολόγηση:
![]() Το καινούριο εσωτερικό φίλτρο κάνει αρκετό θόρυβο κ θα πρέπει να το στείλω πίσω για έλεγχο κ ελπίζω επιδιόρθωση-αντικατάσταση.
Μέχρι να επιστρέψει, θα χρησιμοποιήσω το παλιό εσωτερικό. Το πρόβλημα είναι ότι χωράει μόνο η μισή ποσότητα ελαφρόπετρας. Πως θα μπορέσω να διατηρήσω την βιολογία ζωντανή για τις 2-3 μέρες που θα διαρκέσει η διαδικασία ? |
|
Εμφανίσεις: 3515
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μπουκάλι αναψυκτικού και μια αεραντλία
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αεραντλία δεν έχω
![]() αν προσαρμόσω το μπουκαλάκι με την ελαφρόπετρα στην έξοδο του εσωτερικού θα είναι εντάξει ? |
|
|||
|
|||
![]()
Εναν κυκλοφορητή έχεις, έστω μικρό; Αν έχεις, βάλε το βιολογικό υλικό σε ένα δυκτάκι ή κάλτσα μέσα στο ενυδρείο να κρέμεται από το τζάμι και από κάτω του βάλε τον κυκλοφορητή να πετάει πάνω του το νερό. Θέλουμε δηλαδή να έχει ροή μέσα από το βιολογικό.
|
|
|||
|
|||
![]()
ούτε κυκλοφορητή έχω ...
νομίζω πως είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή το να το προσαρμόσω στην έξοδο του εσωτερικού. αύριο το πρωί πρέπει να στείλω το "προβληματικό" |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο και ετσι γίνεται,
παρε λιγο αλφαδολάστιχο και κανε το
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Διατήρηση βιολογίας φίλτρων | Crazy_Beaver | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-11-10 13:21 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |