![]() |
#1 |
Φυτά γλυκού νερού.
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα παιδιά! Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω για την αποδοχή στο forum και έπειτα θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Έχω στήσει εξ ολοκλήρου ένα ενυδρείο με αληθινά φυτά. Μου έχει κολλήσει εδώ και καιρό το να βάλω και ένα αληθινό δεντράκι μέσα. Έχετε κάτι στα υπ όψιν σας; Ξέρετε αν μπορώ να το κάνω ή όχι;
|
|
Εμφανίσεις: 5287
|
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ειρθες.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω να φτιάξω εγώ το δέντρο. Ψάχνω αν υπάρχει δέντρο το οποίο έχει δικές του ρίζες και δικά του φύλλα. Ας πούμε κάτι σαν ένα πλάτανο μικρό. Κάτι τέτοιο υπάρχει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Αληθινό δεντράκι έτοιμο δεν υπάρχει για να βάλεις στο ενυδρείο. Μπορείς όμως να φτιάξεις με λίγη προσπάθεια ένα αντίγραφο. Εδώ πχ δείχνει έναν τρόπο https://www.youtube.com/watch?v=LaCW9UIMNwg Τι ενυδρείο έχεις και με τι εξοπλισμό? Βάλε καμιά φωτο. Περισσότερα από τους μποστανάδες του φόρουμ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αυτό είναι το ενυδρείο μου. Δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό. Τα κλασσικά. Φίλτρο, θερμοστατης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μας
δένδρο υδρόβιο έτσι όπως το λες δεν νομίζω να υπάρχει , και όπως σου είπε ο Κλεόβουλος το φτιάχνεις εσύ, με ξύλα και φυτά (moss συνήθως) που τα κολλάς ή τα δένεις στα κλαριά του ξύλου. Βγάλε όμως αυτό το καράβι που έχεις μέσα σαν νεκροταφείο πλοίων είναι το ενυδρείο ![]() και δεν προσφέρει τίποτα, και χώρο πιάνει και τοξικά μπορεί να βγάλει από τα χρώματα του
|
||||
|
||||
![]()
Δενρα που να τα βαλεις κατω απο το νερο μονιμα και να ζησουν, δεν υπαρχουν.
Υπαρχουν αρκετα ειδη που μπορουν να εχουν τις ριζες τους κατω απο το νερο αλλα δεν "παιζουν" για ενυδρειο. Οσα βλεπεις σε διαφορα aquascape, ειναι φτιαγμενα με τον τροπο που σου δειχνουν τα παιδια η με αλλες παρομοιες το τεχνικες. Αν παντως θελεις να κανεις ενα ωραιο φυτεμενο, βγαλε οτι τεχνητο, πλαστικο εχεις ριξεις εκει μεσα και απλα φυτεψε μερικα ευκολα φυτα. Απλο ειναι.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Πλαστικά μέσα δεν έχει τίποτα. Το μόνο μη αληθινό είναι το καράβι που για κάποιον λόγο με ιντριγκαρει !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για δεντρακι, πατα στο youtube Aquarium Bonsai (με moss πανω σε ξυλο γινεται)
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο που έχω δει σε δέντρο ενυδρειακό είναι αυτό http://www.aquascape.gr/index.php?op...d=37&Itemid=22 φυσικά δεν μεγαλώνει μεσα στο νερό αλλα με μία ωραία moss θα είναι υπέροχο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Πεταλήθρες γλυκού νερού.... | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-10-07 00:09 |
Ακρίδα του γλυκού νερού??? | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 03-12-06 13:46 |