|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ασίας
το ξεκιναω απο τωρα το θεμα γιατι μολις γυρισω απο διακοπες την επομενη βδομαδα θα μπει μπροστα.
εχει αρχισει και με "τρωει" για ενυδρειο παλι και αυτη τη φορα υπαρχει χωρος στο νεο σπιτι,οποτε σκεφτομαι για κατι μεγαλο. 400λιτρα και ανω,με μηκος τουλαχιστον 150 μετρο. η ιδεα ειναι να γινει μονομαχοενυδρειο με χαρεμι θηλυκων και δυο αρσενικα.αρχικα... αν δω οτι υπαρχει προβλημα και ο χωρος εξακολουθει να μη φτανει,τοτε αναγκαστικα θα τα χωρισω.νομιζω οτι οπως το εχω στο μυαλο μου δεν θα υπαρχει,αλλα θα δουμε δεν θα γινει παλουνταριο αρχικα,θα στηθει σαν ενυδρειο με πολλα φυτα και οσο πιο βιοτοπικα μπορω να το στησω. θα δουμε αντε καλογεμιστο |
|
||||
|
||||
με το καλο Γιωργο!
τα altum τα αφηνεις στην ακρη τελικα? |
|
||||
|
||||
προς το παρον ναι tsala(το τακη πως μου ηρθε? ).και το κοστος των ψαριων ειναι απαγορευτικο και δυσκολια μεγαλη να τα βρω,και το ενυδρειο που θα χρειαστω παραειναι μεγαλο.δεν προκειται να βαλω αλτουμ σε 450αρι.
|
|
||||
|
||||
Καλογέμιστο Γιώργο
Φτιάξε να θαυμάσουμε
|
||||
|
||||
Καλογέμιστο Γιώργη,
εμένα με σκεφτόσουνα βρε για να το φτιάξουμε, αντε βάλε καμιά φωνή όταν ξεκινήσεις, αρκει να μη λείπω εγώ ΥΓ Λες να πας για ξύλινο ;
|
||||
|
||||
Με το καλό!¶ντε να δούμε τι θα φτιάξεις πάλι.
|
|
|||
|
|||
Καλό ξεκίνημα !!!
|
|
||||
|
||||
Μπραβο Γιωργο
Αυτα ειναι ενυδρεια για μονομαχους. Απλα τελεια. Βαλε φωτο απο την αρχη
|
||||
|
||||
Καλη αρχη!
|
||||
|
||||
Αντε με το καλο να κανουμε κανενα μπανιστηρι!
|
||||
|
||||
Με το καλό, αν χρειαστείς φυτά επιφάνειας πες μου
|
|
||||
|
||||
θενξ!
εσυ γιαννη -αν εισαι αθηνα-να ερθεις στο στησιμο να κερασω και καφε |
|
||||
|
||||
Καιρό έχουμε να δούμε ενυδρείο σου πατριωτακι.Καλα να περάσεις στην άδεια!
|
||||
|
||||
κιεγω το ιδο λεω
ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
Με το καλό George... μην ξεχάσεις να δώσεις πλάτος στο ενυδρείο!!!
|
||||
|
||||
νασαι καλα george! κατσε να δω τι θα βρω πρωτα απτα ετοιμα,και αν δεν βρω κατι,θα δω τι μπορει να γινει.αλλα ακομα δεν εχω παει σε μαγαζια να κοιταξω.
|
|
||||
|
||||
Με το καλο!!! Diy? ή πλεονάζει η ερώτηση???
|
|
||||
|
||||
θενξ σακη!αν δε βρεθει ετοιμο,αναγκαστικα...
προτιμω ετοιμο ομως. |
|
||||
|
||||
Είμαι γεμάτος περιέργεια... βάλε καμιά φωνή... καφέ ΔΕΝ πίνω αλλά... πίνω αναψυκτικό (μαζί με το φαγητό ).
¶ντε... με το ΚΑΛΟ.- |
|
||||
|
||||
αμε!
ευχαριστω νικολα! |
|
||||
|
||||
450άρι για μονομάχους!!??
Ουδέν σχόλιον |
|
||||
|
||||
καλη αρχη!!!
|
|
||||
|
||||
ε αφου θα το κανουμε που θα το κανουμε μετα απο τοσο καιρο,ας ειναι υπερπαραγωγη τουλαχιστον
|
|
||||
|
||||
Έτσι!
|
|
|||
|
|||
πόσα ποτηράκια να χωράει άραγε ???
ελπίζω να σου πάνε όλα όπως τα σχεδιάζεις. ένα πολύ ιδιαίτερο πρότζεκτ για ένα παρεξηγημένο ψαράκι που το αξιζει !!! μέχρι κ ντοκιμαντέρ μπορείς να γυρίσεις σε τόσα λίτρα μονομαχιέρα |
|
||||
|
||||
Σωστός!!! Μην σου αλλαξουν γνωμη οι Αφρικανοι...
|
|
||||
|
||||
Τρελανε μας Γιωργο!!!!!
|
|
||||
|
||||
καλα τα νεα,μαλον βρεθηκε ενυδρειο...
θα πρεπει να βρω τροπο να το κουβαλησω τωρα γιατι ειναι μεγαλο... αν καποιος εχει φορτηγο η βαν που να χωραει,ας μου στειλει ενα πμ. η βενζινη και ο καφες δικα μουμολις γυρισω την επομενη βδομαδα,εχουμε μετακομιση αν ολα πανε καλα... θα γινει 600λιτρο μονομαχοενυδρειο και θα γελασει καθε πικραμενος |
|
||||
|
||||
Πω πω πω! Περιμενω με πολυ αγωνια να δω την συνεχεια!
|
||||
|
||||
κιεγω το ιδιο
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ν. Αμερικης | kgf12345 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 777 | 30-01-18 18:11 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |