|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λέει κι ο τίτλος, βλέπω ότι άρχισε να πέφτει η στάθμη στο μανόμετρο του διοξειδίου κι αυτό σημαίνει μάξιμουμ μία εβδομάδα διάρκεια, εν τω μεταξύ πήρα την OLYMPIA απ΄όπου έχω πάρει τη μπουκάλα και τη γεμίζω και έχει ηχογραφημένο μήνυμα ότι επιστρέφουν 29 Αυγούστου, οπότε θα θελα να μου προτείνετε κάποια εταιρία που να μπορώ να πάω τη μπουκάλα και να μου γεμίσουν. Αν τελικά δε βρω και μείνουν 10 μέρες τα φυτά χωρίς διοξείδιο, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Καλό παιδιά ειναι να εχουμε και μια δεύτερη μπουκάλα κάβα έτσι ξεχνάμε αυτό το άγχος, τωρα υπαρχουν εταιρείες αρκετές που εμπορεύονται πυροσβεστήρες και θα μπορούσαν να σου γεμίσουν την μπουκάλα, μια που με εξυπηρετεί εμένα ειναι στον αγ. Στέφανο δεν θυμάμαι όνομα μόνο , αλλά με λίγο ψάξιμο στο βρισκω αν σε ενδιαφέρει ακόμα.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα πάρε ένα τηλέφωνο εδώ να δεις αν είναι ανοικτά http://www.telchines.gr/el/
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέμισμα μπουκάλας CO2 | GoRanZi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-06-10 18:53 |
Γέμισμα μπουκάλας CO2 στη Θεσσαλονίκη | Alex_Salonica | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 28-05-09 01:59 |