![]() |
#1 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ SOS
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ζητήσω τα φώτα σας. Έχω ένα ενυδρείο120 λίτρων με 1 Παγκάσιο, 6 SAE κι έναν Gibiceps. Είμαι εν μέσω συζήτησης αγοράς 1 μεταχειρισμένου ενυδρείου 300 λίτρων (το οποίο θα αντικαταστήσει το δικό μου) και το οποίο είναι επίσης σε λειτουργία και θα το αγοράσω μαζί με τα ψάρια του (νομίζω 6 σκαλάρια και κάποια cory). Ως εκ τούτου έχει δικό του υπόστρωμα, κυκλοφορητή, φίλτρο κτλ. Πως προτείνετε να κάνω την μετάβαση από το ένα ενυδρείο στο άλλο? Να χρησιμοποιήσω το δικό του υπόστρωμα ή να βάλω το δικό μου? Είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει και θα ήθελα πραγματικά τα φωτα σας.
.................................................. ................ admin edit: θα παρακαλούσα όχι λινκ άλλων forum Να σημειώσω πως έχω μόνο 2 κουβάδες και μια λεκάνη για προετοιμασία νερού. Επίσης, το ενυδρείο που θα αγοράσω δεν το έχω δει ακόμη, μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω ή τι να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη? |
|
Εμφανίσεις: 3281
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |