Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Νότιος Αμερική > Δίσκοι

Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 21-12-05, 00:36
sak Ο χρήστης sak δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: patra
Προεπιλογή Γκαντεμια........

Χαιρεται φιλοι δισκοφιλοι.Θελω να μοιραστω μαζι σας την σχετικα δυσαρεστη εμπειρια μου με τους 7 δισκους μου για να μου προτεινετε κ καμια λυση μηπως κ δω φως.Εχω εδω και 15 μηνες δισκους στο ενυδρειο μου περιπου 350 lt καθαρο νερο [παρουσιαση στο site του Τσαμη].Απο τους 7 ο ενας δεν μεγαλωνει οποτε απεχει απο τα ερωτικα παιχνιδια.Απο τους αλλους 6 εχουν προκυψει διαφορα ζευγαρια [πανω απο 5].Καθε φορα ομως διαπιστωνα οτι αντι να υπαρχει αρσενικο κ θυληκο δυστυχως γεννουσαν κ τα δυο ψαρια.Τα διαφορα ζευγαρια προεκυπταν καθως τοποθετουσα ανα 2 τους δισκους σε ενα ενυδρειο απο το καρφουρ που αγορασα για αυτο ακριβως το σκοπο.Η τελευταια αποπειρα μου ναυαγησε πριν τρεις μερες οποτε παλι γεννησε ο ενας κ ο αλλος τα εφαγε.Ετσι εχω καταληξει με 5 σιγουρα θυληκους δισκους [τους εχω δει να γεννουν],το μικρο δισκο και εναν που εφαγε τα αυγα στο τελευταιο υποτιθεμενο ζευγαρι χωρις να μετεχει καθολου στο ερωτικο παιχνιδι με το θυληκο.Παρακαλω προτεινετε λυσεις γιατι εδω στην Πατρα οι επιλογες για εμας τους ενυδρειοφιλους ειναι περιορισμενες.Ευχαριστω προκαταβολικα.Υ.Γ.Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα.
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές