|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπημενοι φιλοι των ενυδρειων
εχω ενα κοινωνικο ενυδρειο 80 λιτρων με ενα εσωτερικο φιλτρο eheim powerball. Εχω μηδεν NH3/NH4, μηδεν NO2, 25-50 ΝΟ3 αλλα επιμονο pH 8,3-8,4. Εχω κανει δυο αλλαγες 30% με νερο αντιστροφης ωσμωσης και δεν τροποποιηται καθολου η τιμη Τρεχει απο τον 7ο/2015 και παρουσιαστηκε το προβλημα εδω και ενα μηνα. Ταϊζω λιγο και εχω μεσα 1 γκουραμι, 1 μαχαιροπτερο, 1 ζευγαρι ξιφοφορων, 6 νεον τετρα και ενα μικρο γλυφτη αλμπινο Παρακαλώ συμβουλεψτε με τι να κανω |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη πριν ειχες χαμηλοτερο πεχα και τον τελευταιο μηνα ανεβηκε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι τιμες ειχες πριν παρουσιαστει το "προβλημα" ? Αλλαξες κατι? Με την ΑΟ δεν κατεβαζεις ph αλλα μαλακωνεις το νερο......Εχεις τιποτα ασβεστολιθικο μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
οι τιμες που ειχα ηταν 7,6 - 7,8
προσεθεσα λιγη άμμο διαφορετικη απο αυτη που ειχα (περιπου 1 κιλο) αγορασμενη απο καταστημα ενυδρειακων ειδων (χυμα) |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ειναι ασβεστολιθικη ? Το κοιταξες ? Δεν σημαινει ότι ειναι ουδετερη επειδη την πηρες απο πετ σοπ. Ξαναλεω οτι με ΑΟ δεν κατεβαινει το ph...Η ΑΟ οταν μπει στο νερο του ενυδρειου περνει τις τιμες του νερου του ενυδρειου.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πολυ υψηλο ph! | alchemist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 26-11-15 10:50 |
υψηλο ph | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-02-11 18:06 |
υψηλο ph-δεσμευση σιδηρου | aggelospap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 03-05-10 04:17 |
επιμονα παρασιτα σε κιχλιδες | faniskriti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 19-02-10 16:18 |
ΥΨΗΛΟ ΝΟ2 . ΒΟΗΘΕΙΑ | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-01-07 15:15 |