|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοίγω αυτό το θέμα... αφού έσπασα το προσωπικό μου "κατεστημένο" και το ανέβασα ήδη αλλού... και αφορά την αναπαραγωγή ενός ζευγαριού εκ' των δίσκων μου... που έγινε τον Δεκέμβριο του 2013.
Τα αυγά τοποθετήθηκαν στον κώνο στις 6 Δεκ. (μάλλον θέλανε να μου κάνουν δωράκι, για την γιορτή μου ![]() 23-12-2013 Συμπληρώνονται 2 εβδομάδες... από την πρώτη μέρα "ελεύθερης" κολύμβησης.- |
|
||||
|
||||
![]()
30-12-2013
Είναι πλέον στις 21 μέρες... και το μέγεθος στα μεγαλύτερα είναι στα 2,6 - 2,7 εκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφιών συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
02-01-2014
Έχουμε πει... οι δίσκοι ζουν σε κοπάδια και την ανάγκη της ομάδας... την δείχνουν από μικρά.- |
|
||||
|
||||
![]()
08-01-2014
Την επομένη ο μήνας έχει 9 και συμπληρώνουν τον πρώτο μήνα ζωής τους (από την στιγμή που άρχισαν, την "ελεύθερη κολύμβηση"). |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφιών συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
13-01-2014
Συμπλήρωσαν 5 εβδομάδες ζωής... άρχισαν να δείχνουν και λίγο χρώμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφιών συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
21-01-2014
Συμπλήρωσαν (χτες) 6 εβδομάδες ζωής. |
|
||||
|
||||
![]()
Και φωτογραφιών συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
28-01-2014
Είναι πλέον... 7 εβδομάδων. |
|
||||
|
||||
![]()
Συνέχεια φωτογραφιών...
|
|
||||
|
||||
![]()
νικο τα ψαρια σου ειναι πανεμορφα! και τα μικρα και τα μεγαλα.φτου φτου φτου!
![]() κριμα που δε μπορω να βαλω δισκους στο δικο μου. θα το σκεφτομουνα σοβαρα αν μπορουσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβαζε
------------------------- Κι απο κανενα που εγινε ενηλικο
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 27-07-16 στις 16:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
06-02-2014
Κλείσανε 60 ημέρες ζωής. Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται η ζημιά που μπορούν να πάθουν οι γονείς (εν προκειμένω ο πατέρας) από τα μικρά... όσο και να τα ταΐζεις. Βέβαια αυτό... ΔΕΝ είναι τίποτα, σε σχέση με την τρύπα που απέκτησε στην κοιλιακή χώρα ο πατέρας αυτού του αρσενικού... από αυτόν και τα αδέλφια του, όταν κόντεψαν να του βγάλουν έξω, τα ζωτικά του όργανα. |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφιών συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και επειδή το ζήτησε ο Σπύρος (Delta66).
Είναι από αυτά που είχα βάλει αγγελία... σαν δυσμορφικά (και τότε το είχε ζητήσει... αλλά κλειδώθηκε αυτό το θέμα).- |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσοι αραγε ειδαν ... δυσμορφια?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ψάρια υπάρχουν που να ψάχνουν σπιτι να στήσω ένα 700 ανάμεσα στα δυο Reef μου ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον κανεις!
![]() Να σου ζησουν Νικο! Γιωργο ,αν εννοεις δεν μπορεις λογω λιτρων ,ελεος! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε βρε Νίκο, παρακάλια θες να δείξεις κάτι
|
||||
|
||||
![]()
Σαν ντοκιμαντερ το thread.... Να σαι καλα!
τρομερος ρυθμος αναπτυξης ..αλλα και κοιλιες σταθερα πρησμενες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νικο ενα αλυτικο αρθρο για τους κινδυνους της αναπαραγωγης θα ηταν πολυ καλο πιστευω.σε εχω δει πολλες φορες να εισαι σκεπτικος οταν ακους για αναπαραγωγες και να εφιστεις την προσοχη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο το πόσο οργανωμένος ειναι ο τρόπος της παρουσίασης της διαδικασίας μπορεί να καταλάβει κανεις το ποσο αγαπάς τα ζωντανά σου και ποσο πολυ τα φροντίζεις παρακολουθούσα και το άλλο το θέμα με τον άρρωστο δίσκο και πραγματικά πήρα πολλα μαθήματα για το πως να γίνω και εγώ ένας καλός χομπιστας ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίζει κάτι με το ματι τους?
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες Νικο!!Παιζει να εισαι και ο μονος που εχω δει να εχει μεζουρα στη γενηστρα!
Στους δυσμορφικους που εχεις βαλει τον δευτερο το ν καταλαβα συμφωνα και με τις υποδειξεις που εχειςκανει κατα καιρους τον πρωτο ομως εχωτην αισθηση οτι πωλειται φουλ στα petshop ως ανεπτυγμενος σωστα,αν δε το ελεγες παντως στον πρωτο δε θα ειχα παρει χαμπαρι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Πάμε πάλι... κάτι έχασα; ![]() ------------------------- Παράθεση:
Έχω κρατήσει μερικά (τα πιο χάλια... εκ των οποίων τα 2 είναι στις τελευταίες φωτογραφίες)... για να μένει "ζωντανό" το ενυδρείο. Μου ζητήθηκαν τόσα πολλά μικρά... που θα έπρεπε η γέννα να είναι 4-5 φορές μεγαλύτερη... για να τους καλύψω Σκέφτομαι πάλι κάτι που θέλω να κάνω... αλλά... ΔΕΝ είναι σίγουρη η τελική απόφαση. Είναι αρκετός ο κόπος που απαιτείται... και έχω ψιλοκουραστεί πλέον να πω την αλήθεια. ![]() Επί τη ευκαιρία... να ζητήσω συγνώμη από τον Στέλιο (stanlee)... για τα ψάρια που ΔΕΝ κατάφερα να του στείλω.- ![]() ------------------------- Παράθεση:
Μερικά πράγματα που μπορώ να πω όμως είναι... Όποιος βάζει δίσκους για αναπαραγωγή... καλό είναι να προσέχει το μέγεθος τους. Η διαδικασία είναι επίπονη και τα ψάρια "μένουν πίσω" ("κολλάνε"). Επίσης... οι μεγαλύτεροι σε μέγεθος δίσκοι... διαθέτουν περισσότερη τροφή για τα μικρά.- ------------------------- Ναι Δημήτρη... πέρασαν μια ασθένεια και είχα "θέματα" στα μάτια.- ![]() ------------------------- Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ και πάλι... για τα καλά σας λόγια.- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 28-07-16 στις 12:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο αν θες μικρα στειλε pm.
Αν καποιος θελει δυσμορφικα δισκακια ας επικοινωνησει μαζι μου.
|
||||
|
||||
![]()
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΔΕΝ χρειάζομαι μικρά (με το ζόρι χωράνε αυτά που έχω κρατήσει... έβγαλα επιτέλους και 2-3 ενυδρεία εκτός λειτουργίας).-
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία η παρουσίαση
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέα γέννα "δίπλα"... | OlgaM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-11-11 02:31 |
Γέννα Altolamprologus sp."Compressiceps shell" και μερικά ακόμη μωρά | Κλεόβουλος | Tanganyika | 40 | 08-10-11 16:08 |
Γέννα Pseudotropheus spec."Elongatus Usisya" | PeLeCaN | Malawi | 9 | 30-07-11 23:54 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Geophagus altifrons "Rio Tapajos" γέννα | ChristosΒ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 27-05-09 14:16 |