|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους. Εχει κανεις καποια αποψη για το πως θα μπορουσε κανεις να καθαρισει καποιες ριζες ξυλου στο υπαρχον ενυδρειο ,ωστε να χρησιμοποιηθουν για καινουργιο στησιμο.Θελω να αλλαξω στησιμο και να το απαλλαξω απο τα μυριαδες malaysian trumpet snail που υπαρχουν και ναι μεν βοηθανε στον αερισμο του υποστρωματος ,αλλα ειναι αντιαισθητικο πια..ειναι χιλιαδες σε 100 λ.Εχω κι ενα ή δυο Helena αλλα που να βοηθησουν στην μειωση του πληθυσμου. Προφανως θελω να αποφυγω να μεταφερω τα αυγα τους.Επισης τις πετρες ...πως θα μπορουσε κανεις να τις καθαρισει?Εαν ολα αυτα τα βαλω σε νερο καυτο σε εναν κουβα , θα καταφερω να ξεφορτοθω πιθανους μελλοντικους λαθρεπιβατες? Ευχαριστω εκ των προτερων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις πέτρες τις βράζεις ,
και τα ξύλα ή τα βράζεις ή καλύτερα να τους ρίξεις βραστό νερό επάνω ή μπορείς να ξεπλύνεις και να το βάλεις για λίγη ώρα στο φούρνο, μόνο μη τα αφήσεις πολύ ώρα γιατι θα καούν, θα καρβουνιάσουν. Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα να μειώσεις το τάισμα για να μειωθούν και τα σαλιγκάρια ; Θεωρώ πως μόνο καλό κάνουν, ειδικά αυτά τα σαλιγκάρια
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
το πολύ φαΐ παίζει το σημαντικότερο ρόλο τον πολλαπλασιασμό τους
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη διακοσμησης | Αλεξανδρος Χανια | Malawi | 10 | 23-05-16 23:49 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | ΓΙΑΝΝΗΣ JOHN | Tanganyika | 1 | 03-04-16 21:32 |
βοηθεια για το καινουργιο στησιμο!!! | Sakisdraminos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 17-12-13 11:23 |
καθαρισμα υλικων φιλτρου | prospathw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-11-09 22:21 |
καινουργιο στησιμο ενυδρειου-πληροφοριες για φυτα | christine1989 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-08-09 21:11 |