|
![]() |
#1 |
Guppy γέννες, πολλές γέννες!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Και μετα απο το ατελείωτο διάβασμα στήσαμε και εμεις το 60λ ενυδρειο μας. Επειδη ειχαμε και παλιοτερα ενυδρειο, ειπαμε να βαλουμε παλι guppies να γεννανε, να επιβιωνουν απο κάθε γέννα 1-2 μικρά και να συνεχισουμε να παιζουμε. Να τα βλέπουν και τα πιτσιρίκια να χαίρονται!!!Βάλαμε λοιπόν ενα αρσενικό και 3 θηλυκά, με πλαστικά φυτά (όχι σχόλια παρακαλώ
![]() έλα όμως που έχουμε στήσει το ενυδρείο λιγότερο απο 2 μήνες και εχουμε ήδη 3 γέννες!!!! Στην πρώτη το ενα θηλυκό, ήταν μάλλον ήδη εγκυος αφου γέννησε σε λιγότερο χρόνο από το προβλεπόμενο και επιβίωσαν 3 και χαρήκαμε. Στη δεύτερη γέννα επιβίωσαν 13 και στην 3η γέννα επιβίωσαν μάλλον όλα, αφού μέτρησα γύρω στα 16!!! ![]() Σύνολο λοιπόν έχουμε καμια 30αριά μωρα σε 2 μήνες!!! ![]() Και ρωτάω : τα αδέρφια μεταξύ τους δίνουν και αυτά γεννες???και αν ναι, είναι φυσιολογικά τα μωρά ή θα έχουμε τιποτα περίεργες γέννες και θα ψαχνόμαστε?? Και μέχρι πότε γεννάνε οι μάνες??ή κάθε 20 μερες θα εχουμε αλλα 15 μωρα?? ![]() υ.γ. και φυσικα πλεον καταλαβα γιατι λενε για τα guppies οτι ειναι ψαρια αρχαριων...αν ηξερα οτι θα εχουμε τοσο μεγαλη επιτυχια στις γεννες, θα βαζαμε κατι αλλο. ![]() |
|
Εμφανίσεις: 6362
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα guppy δεν έχουν τέτοιου είδους κολλήματα. Ζευγαρώνουν και με τη μάνα τους :-Ρ
Γέννα υπολόγιζε περίπου 1 φορά το μήνα. Είναι σχετικό.. Είχα θηλύκια που μου έδινε γέννα κάθε 3 maximum 4 εβδομάδες, και είχα και θηλυκιά που δε μου γέννησε ποτέ (τη φώναζα στέρφα :-Ρ ). Γενικά αν αποφασίσεις να βάλεις ωοζωοτόκα δύσκολα μένεις με άδειο ενυδρείο. Χαρίζεις, πουλάς, ανταλλάζεις και περνάς καλά ![]() Έχω παρατηρήσει πως ότι ψάρι έχω πάρει από γέννα συνχομπίστα, ήταν πολύ πιο υγιές από αυτά των pet shop.
|
|||
|
|||
![]()
ωχ καταλαβα...μου βγηκαν καρπερες λοιπον!!
Να ξεκινησω τις δωρεες απο τωρα ... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες & καλές αναπαραγωγές!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ!!
Σας διαβαζω πολυ καιρο και εχω μαθει παρα πολλα!!! Μηπως θες κανα γκαπακι??? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Βάλε καμιά αγγελία. *παρεπιπτόντως προσοχή σε ποιόν χαρίζουμε τα ζωντανά μας γιατί υπάρχουν και κάποιοι που τα χρησιμοποιούν για ζωντανή τροφή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πριν χρονια που ειχα ζωοτοκα ειχα βρεθει με 250 ψαρακια και σε μαγαζι που τα χαρισα τον παρακαλουσα μια βδομαδα για να τα παρει ολα
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή φίλε μπράβο!!! Βάλε μας καμία φωτογραφία-βίντεο !!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλάρια και γέννες | Νοτιοαμερικάνος | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 05-02-13 00:14 |
Αλλεπάλληλες γέννες.. | pavlos1988 | Ζωοτόκα | 4 | 26-11-10 23:21 |
Γέννες, γέννες, γέννες | bokostas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 60 | 24-08-10 06:35 |
Τέσσερις γέννες σε μία μέρα είναι πολλές ?? | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 31-01-06 23:50 |
Συχνές γέννες γαρίδων | manosdr | Γαρίδες -€“ Καρκινοειδή | 1 | 06-12-04 10:59 |