|
![]() |
#1 |
Θερμαντηρας
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σε όλους
Επειδή στον θερμαντήρα που έχω αν και δουλεύει δεν ανάβει το λαμπάκι λέω να πάω προς αλλαγή Σε 140 λίτρα είμαι οκ με αυτό? http://petshop-gr.eu/gr/category/26174/28252 η πρέπει να πάω στον 100W Ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 3283
|
|
|||
|
|||
![]()
αν χωραει σε θεμα διαστασεων εισε οκ δεν ειναι απαραιτητο ν παρε μικροτερο.Οσο πιο μεγαλος τοσο πιο γρηγορα θα σ ζεσταινει το νερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα ποσο κρυο ειναι το σπιτι σου το χειμωνα και ποση αποκλιση θερμοκρασιας θα υπαρχει στο ενυδρειο σε σχεση με το χωρο. Εγω θα επαιρνα 150αρι ή 200αρι ακομα καλυτερα σε αυτα τα λιτρα, για να μην καιει συνεχεια.
Αλλα ολα εχουν να κανουν με τις συνθηκες του σπιτιου, που γραφω πιο πανω. Δωσε μερικες πληροφοριες.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γενικά είναι ζεστό το σπίτι άλλα όχι τόσο στο σαλόνι όπου και έχω το ενυδρείο(14-17 βαθμούς όταν λείπουμε τις κρύες μέρες)
Οι υπόλοιποι χώροι έχουν πάνελ και απομονώνονται Και το ενυδρείο το κρατάω σταθερά στους 25 βαθμούς λόγο αγγελοψαρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακος : 05-10-15 στις 08:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ενα 200αρι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην αναβει συνεχεια, κατα τη γνωμη μου. Καλο ειναι φυσικα να δεις και για controller θερμοκρασιας, καποια στιγμη, ωστε να αποτρεψεις το ενδεχομενο να τρεχεις σε περιπτωση που κολλησει το θερμαντικο σωμα, για να εχεις το κεφαλι σου ακομα πιο ησυχο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμαντηρας... | boutas ski | Χρυσόψαρα | 34 | 20-04-13 21:48 |
θερμαντηρας ΤΕΤRΑ | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 16-01-08 22:50 |
Θερμαντηρας | Αλεξανδρος Κοντος | Έλεγχος θερμοκρασίας | 4 | 18-11-07 22:36 |