|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους!!!
μετα απο την καλοκαιρινη δουλεια ηρεμησαμε και πιασαμε παλι τα μαστορεματα... ![]() ![]() οπως ειπα και στο αλλο θεμα μου η κατασκευη που ξεκινησα για ενυδρειο με σιδερενιο σκελετο δεν επρεπε να συνεχιστει για πολλους λογους οποτε και θα το φτιαξω χωρις την σιδερενια κατασκευη... το ενυδρειο θα γινει 175χ60χ85 θα ειναι ξυλινο λιγο διαφορετικο και με μερικες προσθηκες... ![]() ![]() ![]() πηρα τα υλικα και ξεκινησα αυτες τις 2 μερες λιγη δουλιτσα και σας την παρουσιαζω.... στις 3 πρωτες φωτο ειναι τα υλικα και στις υπολοιπες οι εργασιες... τις οποιες οτι αποριες εχετε θα σας τις λυσω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συνεχιζουμε...
σε αυτες τις φωτο βλεπετε τις ηλιστρογγυλες γωνιες που εβαλα με μια πολυ καλη κολλα... βλεπετε πως φουσκωνει και οταν ξεραθει γινετε το τελικο καθαρισμα με το γυαλοχαρτο και ειναι οκ.... καθαρο καθαρο ξανα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία Θανάση!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια κατασκευη...καλη συνεχεια ..!!!
τι παχος εχουν τα ξυλα και τι ξυλο ειναι? ΜΤΦ θαλασσης? θα το περασεις καποιο υλικο για να το στεγανοποιησεις? θα του βαλεις κοντρες ή θα το αφεισεις ετσι? το τζαμι πως θα το στιριξεις? το ξερω ειναι πολες οι ερωτησεις αλλα ετσι για να παρουμε μια ιδεα. |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω φιλε μου!!! να σαι καλα...
------------------------- Παράθεση:
αντε αυτο να ειναι λιγο παραπανω, οποτε δεν θα εχω προβλημα νομιζω... ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
2) θα περαστει πολυεστερας και μετα μονωτικο υλικο για ποσιμο νερο 3) κοντρες δεν θα μπουν, οχι, λογο πολυεστερα. 4) στην εμπρος μερια θα μπει παλι ενα κοντρα πλακε οπως στην πλατη και μετα με την σεγα θα κοπει η οθονη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-09-10 στις 21:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ στηβαρη κατασκευη ακουγετε και πηστευω πως ειναι κοιολας..
θα περιμενω να δω την εξελιξη της.. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και απο εμενα
πολυ ενδιαφερουσα κατασκευη ισως να ειναι ποιο στοιβαρο αν τοποθετισεις γωνιες αλουμινιου εξωτερικα απο το ξυλο και θα ειναι και ποιο ομορφο |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί χρειάζονται και τα δυο? Δεν αρκει μόνο ο πολυεστέρας?
|
||||
|
||||
![]()
με πολυεστερα θα ειμουν μια χαρα αλλα μπορει να μου πει καποιος σιγουρα οτι ειναι 100% αδιαπεραστο απο το νερο?? ειναι 100% υδρομονωτικο??
|
||||
|
||||
![]()
Καλή συνέχεια.
Φαίνεται να το έχεις ψάξει αρκετά το θέμα αλλα εγώ καλού κακού θα ρωτήσω αν έχεις υπολογίσει αν το μέρος που θα εδράσεις το χιλιόκιλο θηριάκι σου αντέχει τις φορτίσεις. Φιλικά Στέφανος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |