|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και από εμένα.
Ξεκίνησα πριν από 10 ημέρες με ενυδρείο Red Sea 250 lt, εχτές έκανα μετρήσεις και βρήκα: NO3=5 NO2=0 NH3<0,25 αλατότητα=1025 θερμοκρασία=26,5 τώρα πρέπει να περιμένω το ενυδρείο μου να κάνει τον κυκλο του αζώτου; Πως ξέρω ότι θα είναι έτοιμο να δεχτεί το πρώτο κλόουν; Βράχο έχω νεκρό, ζωντανό από μέλος και ζωντανό από pet city. ------------------------- [IMG] ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Valandis : 02-01-16 στις 14:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οταν μυδενισεις αμωνια νομιζω εισαι οκ!! ριχνεις τπτ βακτιρια? τροφη? κατι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτηκα να ρίξω τροφή αλλά δεν ξέρω αν όντως θα βοηθήσει, το άλλο που σκέφτηκα είναι να πάρω τα βακτηρίδια:
http://www.aquario.gr/microbe-lift-special-blend.html Αν έχω καταλάβει καλά θα πρέπει να ανέβει η τιμή του NO2 ώστε να ξεκινήσει ο κύκλος του αζώτου αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα λέω σωστά. |
|
|||
|
|||
![]()
Valandis φίλε! καλό είναι να μας βγάλεις μια πιο κοντινή φωτογραφία του ζωντανού να δούμε τι άλγη έχει πάνω!
Δεύτερων η χρήση βακτηρίων βοηθάει την διαδικασία του στρωσίματος που στο θαλασσινού διαρκεί αρκετό καιρό! Για να μπορέσεις να βάλεις ψαράκια μέσα κάλο είναι να μηδένιση η αμμωνία και τα Νιτρώδη! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή Βαλάντη , το redsea max 250 ειναι αυτό ;, υποθέτω πας για ενυδρείο υφάλου ε ;
Αν θες κάνε και μια αντιγραφη επικόλληση εδω την φορμα παρουσιασης για να παρεις και εσυ σωστες απόψειςhttp://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70893
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος, βοήθεια με θερμοστάτη | nikkoin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 23-12-12 17:24 |
Νέος στο χόμπυ χρειάζεται αρκετή βοήθεια. | fumantsu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 16-07-12 13:31 |
Βοήθεια νέος στο χόμπι! | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 30-03-11 14:48 |
Νέος στο χόμπι.. Βοήθεια.. | spitogatos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 06-05-10 13:24 |
Νέος στα ενυδρεία που χρειάζεται συμβουλές. | ThDam | Χρυσόψαρα | 5 | 20-09-04 00:40 |