|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να βάλω σε ένα 60λιτρο υπόστρωμα μονο καθαρή τύρφη. Σκοπός μου είναι ο λασπωδης βυθός.Θα ειναι με black water οποτε ευπρόσδεκτος και ο χρωματισμός του νερου απο την τύρφη.Προτεινετε κάτι αλλο?
Το φίλτρο θα είναι εναμικρο εσωτερικό κινεζακι και σκέφτομαι οτι μπορεί να σηκώνει και να ανακατεύει τον βυθό απο την ροή του αν και θα είναι αρκετά χαμηλή γιατί θα παρμβαλετε στην εξοδο του ενα μικρο ρυάκι. Κάτι σαν ανοιχτό παλουνταριο θα γίνει αλλά το πρόβλημα μου τώρα είναι να πετύχω τον λασπωδη βυθό Τι δουλεια έχει αυτό θέμα σεαυτη την κατηγορία μωρέ?Κατα λάθος το εκανα,αν γίνετε να το μεταφέρεται
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή Τύρφης | BAGELIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-01-10 14:22 |
Περί τύρφης ο λόγος...! | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 20-08-08 01:45 |
Οι μετρήσεις μου. Η ώρα της τύρφης;;; | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-03-08 13:22 |
ποσότητα τύρφης για 100λτρ ενυδρείο. | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-01-08 20:19 |
ιοντοανταλακτικές ιδιότητες της τύρφης..... | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-07-04 22:56 |