|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σας παρουσιάζω το ενυδρείο μου για πρώτη φορά. Έχει στηθεί εδώ και τρία χρόνια περίπου αλλά πριν ένα μήνα περίπου του έκανα νέο στήσιμο.
Διαστάσεις: 120 X 60 X40 Όγκος: 250 lit Κατηγορία:Κοινωνικό ενυδρείο Φυτά: microsorum pteropus και java moss Ψάρια / ¶λλα είδη:Guppy ,2 platy ,4 corydoras και 2 plecostomum , είμαι σε αναζήτηση apple snail και red cherry. Διακοσμητικά υλικά:Πέτρες , μεσαίου μεγέθους θαλασσινό χαλίκι και ξύλα που ξέβρασε η θάλασσα. Φόντο:Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:3 Χ 18 watt Διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες Φιλτράρισμα:Εheim biopower 240 Θερμοστάτης:Εheim jager Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Δεν έχω κάνει μετρήσεις. Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: 100 lit κάθε 20 ημέρες Θερμοκρασία: 22 c ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας. __________________ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματο σύστημα μέτρησης δοσολογιών και κόστους για λιπάσματα seachem | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 15-03-16 15:02 |
Προϋπολογισμός κόστους | ignatios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 03-02-13 01:35 |
Υπολογισμός κόστους ρεύματος ενυδρείου (νέες χρεώσεις Δ.Ε.Η.) | exelix | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 08-02-12 04:13 |
νέο κοινωνικό | mitsos1975 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 14-10-10 12:45 |