|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας!
αφου μαζεψα τις πληροφοριες που ηθελα, ξεκηνησα! ![]() 3 χερια πλαστηκο μαυρο και εγινε πενα! ![]() σειρα ειχε η επιλογη το hardscape ![]() ![]() ![]() επειτα απο σκευψη και φαντασια, μπηκε υποστρωμα, δεθηκαν οι ανουμπιες και γεμιζω λιγακι για να φυτεψω και τα υπολοιπα ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 30-01-15 στις 20:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει καλες προοπτικες! Δωσε μας λεπτομερειες τεχνικες!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο στησιμο,καλη συνεχεια..Για κατοικους εχεις αποφασησει ?
|
||||
|
||||
![]()
Καλά το πας, ομορφο δειχνει και πιστευω πως θα δειξει ακόμα καλυτερα.
Τι ψαρια λες να βαλεις μέσα ; Απο στρωσιμο τι θα κανεις ;
|
|||
|
|||
![]()
παιδες καλημεραα!
110 μεικτα ειναι το ενυδριο απ κατοικους θα μπουν τα ιδη ζωοτοκα που εχω. πολυ θα μου αρεσε ενα κοπαδι καριναλιων, αλλα εχουν διαφορετικες συνθηκες και δεν θελω να τα ταλειπωρω. δεν ξερω αν μπαινει καποιο αλλο κοπαδακι μεσα. για την φιλτρανση εχω ενα Eheim Pick Up 2010 και εχω προσθεσει ενα magic resun 180 που το ειχα και ειπα να το αξιοποιησω για καλυτερη ισως φιτρανση. το υποστρωμα πρεπει να ειναι της fluval, με ταπλετες βυθου. εφτιαξα αυτοσχεδιο co2, αλλα δεν μου πετυχε. σε ενα λιτρο νερο και 250 γρ ζαχαρης ποση μαγια να ριξω για να το πετυχω? τελος, τα φιλτρα μεταφερθηκαν απο αλλο ενυδριο ΑΜΕΣΩΣ οποτε η βιλογια τους ειναι αριστη πιστευω. τωρα εχω βαλει τροφη σε ενα τουλι και περιμενουμε να στρωσει το νερο! ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 31-01-15 στις 11:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και δεν βαζεις τα ψαρια;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο Μοναχοενυδρειου 60 λιτρα.. | Eliccaios | Bettas | 24 | 30-06-14 15:54 |
360 λιτρα στησιμο για γαριδες.... | thanasis76 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 51 | 22-05-13 11:12 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Στησιμο μικρου ενυδρειου (50 λιτρα) για ζωοτοκα Please Help!!! | MiziGr | Ζωοτόκα | 0 | 23-09-06 21:04 |