![]() |
#1 |
Αλλαγη βυθού
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημερα και καλη χρονιά σε όλους!
Θέλω να αλλάξω την μπεζ αμμο που έχω σε μαύρη καθώς πιστεύω θα αναδείξει τα χρώματα του μονομάχου μου και των φυτών μου(ενυδρείο 35 λιτρα καθαρά) Μετά απο την αναζήτηση στο φορουμ κατάλαβα πως μάλλον πρέπει να βγουνε ολα απο μέσα .Ευτυχώς εχω το μικρό 15 λιτρο που ξεκίνησα οπότε νομίζω πως πρέπει να βάλω το ψάρι ,νερό απο το ενυδρείο ,φιλτρο και θερμαντήρα μέσα μέχρι να τελειώσω και ουσιαστικά θα εχω κάνει μια μεγάλη αλλαγη. Αυτό που με απασχολεί οτι έχω εναν εχινόδορο (bleheri) ο οποίος έχει απλώσει ρίζες κυριολεκτικά σε όλο το ενυδρείο.Τι μπορώ να κάνω με αυτό ?Γενικά είναι σωστή η διαδικασία που περιγράφω ?Ευχαριστώ για την βοήθεια . |
|
Εμφανίσεις: 4114
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάχος βυθού σε γαριδοενυδρειο. | el.stel | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 16 | 31-01-19 20:01 |
DIY ταμπλέτες βυθού | HowHigh | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 17-02-14 22:27 |
Στρώσιμο Βυθού! | Malawi Lover | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 17 | 28-09-12 11:52 |
Aνακάτεμα βυθού | mitsos1975 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 23-12-10 02:48 |
Σκούπισμα του βυθού | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 24-05-06 01:04 |