|
|||
|
|||
![]()
Aς πουμε κατα λαθος, βρεθηκε αυτη η τροφη στα χερια μου, κανει να την δωσω στα χρυσοψαρα ή θα τα πιασει κανα κοψιμο...;
![]() http://www.istellas.gr/aquarium/my_f...astacolor.html |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσόψαρα τρώνε τα πάντα, αφου είναι ψαροτροφή μη τη φοβάσαι, γατοτροφή και σκυλοτροφή μη τους ρίξεις μόνο
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα υπο προυποθεσεις (λογω αυξημενης πρωτεινης).
Να ειναι πανω απο 15-18C η θερμοκρασια και οχι πανω απο 2-3 γευματα την εβδομαδα. (σε χαμηλες θερμοκρασιες πιο πολυ φυτικη τροφη) Σε νεαρα ψαρια (κατω 1-2 ετων) ταιζεται πιο ελευθερα.
|
|||
|
|||
![]()
Oκ παιδια, κι εγω την ιδια αποψη εχω, σας ευχαριστω
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτη η αλγη...... | panoscorfu | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 28-01-09 22:51 |
Kανει για co2??? | petros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 24-07-08 13:03 |
Αυτη την Κυριακη....... | Pritanis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 04-12-06 17:28 |