|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα...έχω ενα ενυδρειο εδώ και ενα μήνα με ενα μονομάχο μέσα καιβθελω να βγάλω τα χαλικια και να βάλω φυτα μέσα ...θα μπορούσε να γίνει αυτό ; και αν ναι πως ακριβως και που θα διατηρήσω τον μονομάχο μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς να βγάλεις τα χαλίκια;
Θα βάλεις άλλο χαλίκι απο αυτό που έχεις; Τα φυτα θέλουν χαλικακι η άμμο εκτός απο αυτά που δένονται η επιπλεουν ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ενοω να βγάλω το πλαστικό και να βάλω χώμα η κάτι άλλο δεν ξέρω και πολλά απο αυτά επίσης τι φυτά μπορω να πάρω π να επιπλέουν και απο που ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο ;
Φιλτρο, θερμανση; Επεξεργαζεσαι κάπως το νερο; Ρωτάω για να σου γράψω ακριβώς τι να κανεις μην ρωτάω συνεχεια ![]() Έχω κ κατι ευκολα φυλάκια να ς δώσω.
|
|||
|
|||
![]()
25 λίτρα εσωτερικό φίλτρο με σφουγκαρι και θερμοστάτη
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok δεν χρειάζονται πολλα απλα θα βγάλεις το μονομαχο σε μια καθαρή λεκάνη με ολο το νερο του ,το θερμοστάτη κ το φιλτρο εν λειτουργεία.
Στην οποία λεκάνη δεν θα έχεις ποτε χρησιμοποιήσει απορρυπαντικά κλπ,παρε μια καινουρια να την έχεις κ για της αλλαγές Και δουλεύεις με την ησυχία σου ![]() ¶μμο η χαλίκι ψιλό θα σου πρότεινα σκούρο να βάλεις Το μονο που σίγουρα θα κοιτάξεις ειναι να ειναι χαλαζιακο. Κοιτά το δικό μου 5 ευρω τα 10 κιλα ![]() Απο φυτα κοιτά εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=76809 Εγω θα σου πρότεινα λευκοκεφάλα ,java moss,java fern,anubia
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαλικι ![]() τελευταια sex.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με επεξεργασμένο με τύρφη νερο ας πούμε ,θα του έλεγα αλλα , Όπως να έχει ετοιμάσει νερο να το φέρει στη θερμοκρασια που θέλει κλπ Και βέβαια ανάλογα τα λιτρα η δουλειά αυτη μπορει να πάρει απο λίγα λεπτα Εώς και ωρες οπότε ανάλογα θα έχει και το ψαρι ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερώτηση για φύτεμα | marios psilopoulos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 05-03-14 18:08 |
πως να προσθέσουμε την άμμο σε γεμάτο με νερό ενυδρείο | ινα | Δίσκοι | 27 | 24-03-12 09:54 |
Αρσενικό Guppy γεμάτο τεστοστερόνη | morfeas2002 | Ζωοτόκα | 6 | 16-06-11 14:06 |
Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |
Φύτεμα hornwort | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-09-04 20:20 |