|
||||
|
||||
![]()
Παρατηρησα πριν οτι το ενα ματι του εχει πριστει ή πεταχτει εξω και δεν ξερω γιατι.Παραθετω μερικες φωτο για να δειτε και εσεις..
ph 7 νιτρικα 10 Αν ξερετε κατι βοηθηστε με.. Στο ενυδρειο μου φιλοξενω 8 αρλεκινους και δυο περλ γκουραμι και ειναι 120 λιτρα!!
|
||||
|
||||
![]()
μετρησεις για νιτρωδη και αμμωνια εχουμε μηπως? με τι τεστ μετρας? υγρα η στικς?
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμπλήρωσε την φόρμα ασθενειών... για να πάρεις πιο σίγουρες απατήσεις.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρησεις μου γινονται με στικς αλλα ειναι ολες φυσιολογικες γι'αυτο μου φαινεται περιεργο ..αυριο πρωι θα συπληρωσω την φορμα!!
Και η συμπεριφορα του δεν εχει αλλαξει..ειναι μια χαρα τρωει κανει βολτες οπως και πριν
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ruby dob | archer65 | ¶λλα ζώα | 5 | 14-08-13 08:35 |
PLEASE HELP!!!! Black Moor-ασθενεια | agispag | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 23 | 05-04-13 01:47 |
odessa barb - red crystal barb | evina | ¶λλα ψάρια Ασίας | 8 | 04-12-12 23:32 |