![]() |
#1 |
ξυλα καταλληλα για ενυδρειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα μπορει να μου πει καποιος πια ξυλα ειναι καταλληλα για ενυδρειο (που μπορω να τα βρω στο βουνο ας πουμε)?
|
|
Εμφανίσεις: 5070
|
|
||||
|
||||
![]()
πλατανος και βελανιδια ειναι οκ.αρκει να ειναι εντελως ξερα και καθαρα.
ψαξε λιγο με την αναζητηση,υπαρχουν εκατονταδες σχετικα θεματα εδω μεσα. |
|
|||
|
|||
![]()
Και ότι ήμουν έτοιμος ν' απαντήσω πως ίσως ο πλάτανος να 'ναι κατάλληλος,μπήκα στο θέμα κι είδα την απάντηση του Γιώργου που ξέρει σίγουρα καλά κι έμαθα και την βελανιδιά.Μπορεί να μην τα χρησιμοποιώ στα ενυδρεία μου αλλά το να μαθαίνω πράγματα μου δίνει χαρά. Για να προσφέρω κι εγώ μια πληροφορία θα σου πω ότι ρίζες θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&...,d.Yms&cad=rja |
|
|||
|
|||
![]()
οκ σας ευχαριστω πολυ,να φανταστω το ξεφλουδισω ειτε απο πλατανο ειτε απο βελανιδια ε??Εχει διαρκεια στο νερο?κραταει χρονια δηλαδη??
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι το φλοιο θα τον βγαλεις.αν ειναι ξερα ειναι ευκολο.
νομιζω οτι ο πλατανος θα κρατησει περισσοτερο απο τη βελανιδια,αλλα το λεω χωρις να τοχω παρατηρησει σε ενυδρειο για χρονια. τι σε απασχολει,ετσι κιαλλιως τσαμπα θα τα παρεις,οτι ωρα θες τα αλλαζεις. ενταξει αν βαλεις φυτα πανω τους θαναι πιο δυσκολο,αλλα κανα δυο χρονια θα κρατησουν σιγουρα.αρκει να βρεις ξερα και οχι σαπια. |
|
|||
|
|||
![]()
εαν βρω χλωρα μπορω να τα ξερανω με καποιο τροπο?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις αλλα δεν αξιζει.
θελουνε ψησιμο στο φουρνο σε χαμηλη φωτια και πολλεεεες ωρες.... βρες ξερα απτην αρχη δεν ειναι δυσκολο.εκει που θα βρεις τα χλωρα,παραδιπλα θαχει και ξερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτα που πουλάνε στα μαγαζιά, θέλουν επίσης βράσιμο;
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι να γινεται ενα καλο ζεματισμα πριν μπει στο ενυδρειο.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα και καλο μηνα,θα ψαξω σημερα γι αβελανιδια εκει που θα ειμαι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρκεί να βρίσκονται σε μέρος μακριά από φυτοφάρμακα και γενικότερα από εστίες μόλυνσης..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο με ξυλα.. | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 14-03-11 00:56 |
Ερωτηση για ξυλα στο για ενυδρειο!! | Grigoris13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-11-10 23:11 |
ΞΥΛΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-10-07 14:02 |