|
||||
|
||||
![]()
Προσφατα ετοιμασα 2 ακόμα γαριδάδικα φτάνοντας αισίως τον συνολικό αριθμό σε 3. Το θέμα είναι ότι θέλω να μεταφέρω μος απο το πρώτο ενυδρείο (που έχω αρκετη πλεον ) στα άλλα 2 όμως φοβαμε μηπως μεταφερθουν μαζί και τιποτα γαριδες ή αυγά γαρίδων. Από το πρώτο ενυδρείο έχω ήδη βγάλει μος και την έχω σε μια γυάλα με νερό. Αυτό το έκανα πριν απο μια βδομάδα και χθες μόλις ανακάλυψα 2 μικρά γαριδάκια μεσα στη μος και τα οποία απομάκρυνα. Πως θα ειμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχουν άλλα αβγά ή πολύ μικρά γαριδάκια προκειμένου να ολοκληρώσω την μεταφορά ? Υπάρχει κάποια λύση ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυγα γαριδων δυσκολα να μεταφερθουν!
Και να μεταφερθουν θα πρεπει να ειναι τελοιες συνθηκες ωστε να βγουν. Ειναι απλο , περνεις ενα μιρκο κομματακι μος, και κανεις υπομονη μεχρι να μεγαλωσει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το φοβομουν αυτο.....
![]() ![]() ![]() Θα την αφησω στη γυάλα για ενα μηνα συνολικα.....Αν δεν δω νεες γαριδες θα προχωρησω.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταφορα σε νεο ενυδρειο | glacius80 | Χρυσόψαρα | 6 | 27-02-11 06:45 |
μεταφορα ψαριων σε καινουργιο ενυδρειο | soulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-06-09 16:02 |
μεταφορα μονομαχου απο γυαλα σε 30lit ενυδρειο | mow | Bettas | 14 | 26-11-08 17:50 |
ΜΕΤΑΦΟΡΑ OSCAR ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ | WILD_RIDER | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 07-12-07 19:32 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-02-04 14:17 |