![]() |
#1 |
αρχαριος ζητα βοηθεια!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδια καλησπερα και ευχαριστω για την αποδοχη!
Με λενε Πανο και ειμαι απο Κυπρο. Εχω αγορασει το 1ο μου ενυδρειο και ειμαι εντελως άσχετος ![]() Ευχαριστω. |
|
Εμφανίσεις: 13223
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρόνια πολλά!!!! Τα ψάρια που έχεις μέσα σίγουρα δεν μπορούν να συμβιώσουν μαζί αλλά εκτός απ' αυτό πιθανότατα να είναι και ακατάλληλα για το ενυδρείο σου. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου; Τι ψάρια έχεις ακριβώς μέσα; ΥΓ Ψάρια ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ δεν υπάρχουν.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χριστος Ανεστη φιλε! Τα μικρα δεν ξερω ακριβος πως ονομαζονται. Το ενυδρειο ειναι 140 λιτρα. Εχουν χρωματιστη ουρα και ειναι γυρο στα 4cm.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι τα ψαρακια
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ.
Λοιπόν Πάνο μου έχεις αρκετή δουλίτσα απ' ότι βλέπω. Βάλε κάποιες γενικότερες φωτο από το ενυδρείο.
Ξεκίνα και διάβαζε εδώ.
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω να βοηθουν..
|
|
|||
|
|||
![]()
τι μου θυμησες τωρα... το πρωτο μου ενυδρειο ετσι το ειχα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου το γκαπυ που εχεις στη φωτο εχει προβλημα με τη σπονδυλικη του στηλη...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλωσηρθες.
στα ειπανε ηδη παραπανω,αλλα θα τα επαναλαβω κιεγω μην τυχων σου εχουνε μεινει αμφιβολιες ![]() τα ψαρια που εχεις δεν ταιριαζουνε μεταξυ τους. τα χρυσοψαρα ειναι ψαρια κρυου νερου και μεγαλωνουνε πολυ. τα υπολοιπα ειναι τροπικα και θελουνε πιο ζεστο νερο. ο πλεκο που εχεις θελει και πιο μαλακο νερο αποτι τα γκαπυ και τα χρυσοψαρα και μεγαλωνει πολυ. το γκαπυ στη φωτο εχει προβλημα. το ενυδρειο σου θελει στρωσιμο και φτιαξιμο στο στησιμο του γιατι το "λουνα παρκ" που εχεις τωρα δεν προσφερει τιποτα στα ψαρια. προτεινω,να πας τα ψαρια ολα πισω στο καταστημα για αρχη. μετα ερχεσαι να συζητησουμε τι χρειαζεται το ενυδρειο σου χωρις αγχος(αφου δεν θα εχεις ψαρια)για να το στησεις σωστα και να το χαρεις κιεσυ και τα ψαρια που θα βαλεις. διαβασε τα υπομνηματα στους αρχαριους. |
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να αφησω τα χρυσοψαρα και οχι τα γκαπυ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και από εμένα.
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω και θα σου πω επίσης πως το ενυδρείο σου δυστυχώς δεν κάνει για χρυσόψαρα. Είναι μικρό, αν θες να μάθεις περισσότερα για τα χρυσόψαρα εδώ υπάρχουν αρκετές χρήσιμες πληροφορίες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74230 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13680 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4358 και εδώ μπορείς να βρεις πολλά θέματα με φίλους που ασχολούνται με χρυσόψαρα http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=24 Αν θες να ασχοληθείς με ζωοτόκα (γκάπυ κλπ) εδώ μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=21
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο μου εχει διαστάσεις 80χ35χ50 εχω 2 χρυσοψαρα μπορω να βαλω κατι αλλο μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν είναι COMMON/COMET δεν κάνει με τίποτα, αν είναι FUNCY μπορείς μέχρι 3 οριακά, εννοείται πως δεν μπορείς να βάλεις και τίποτα άλλο. Αλλα μη ξεχνάς πως με 3 χρυσόψαρα το ενυδρείο σου θα γεμίσει με κίνηση. Διάβασε τα θέματα που σου πρότεινα πιο πάνω
|
||||
|
||||
![]()
Εχω βαλει φωτογραφια πιο πανω αν μπορεις να μου πεις και εμενα τι ειναι γιατι δεν γνωριζω:/
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (Sarasa comet) δυστυχώς δεν χωράει ούτε ένα από αυτά, είναι κοντό το ενυδρείο σου
|
|||
|
|||
![]()
τελικα θα κρατησεις τα χρυσοψαρα? το γκαπακι εχει αναπηρια στην μεση του, δεν εχει μεταδοτικη ασθενεια.. αν το κρατησεις μπορει να ζει ετσι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη θα σου ανεβασω πιο καθαρη φωτο. Μανο τα γκαπακια τα εδωσα ηδη στον αδερφο μου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρίξε μια ματιά στη θέμα για τα χρυσόψαρα που σου είπα, έχει πολλές φωτογραφίες από είδη χρυσόψαρων
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τι ενοεις ζωοτοκα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γκάπυ, Μολυ , Πλατυ , Ξιφοφόρους κλπ. Εύκολα και ζωηρά ψάρια , ιδανικά για αρχάριους, ειδικά τα γκάπυ
------------------------- Αν έχεις σκοπό όμως σε μερικούς μήνες να αλλάξεις ενυδρείο μπορείς να τα κρατήσεις αυτά μέχρι να πάρεις ένα ενυδρείο μεγαλύτερο
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 22-04-14 στις 15:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα βρε, και εγω το ίδιο έλεγα και πάω για 4ο τώρα, μετά από αυτό ίσως να ψάχνω για δικηγόρο βέβαια αλλά θα δούμε
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος
![]() ![]() ------------------------- takis_gt εχω δει το ενυδρειο σου και ενθουσιαστικα απιστευτα! Θελω και εγω να βαλω φυτα, 2 χαρεμια απο πλατυ και μολυ και γαριδες. Στο πετσοπ που ρωτησα μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξω τον φωτισμο του ενυδρειου μου και οτι στοιχίζει γυρο στα 80¤. Τα υπόλοιπα ποσο στοιχιζουν περιπου? Το μεγεθος μου προσφερεται? Ειναι 80μ χ 35π χ 50υ. Αν οχι τι μου προτείνεται εσεις. Ευχαριστω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spartan21 : 23-04-14 στις 13:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα πιαω τα χρυσοψαρα και πηρα 1 χαρεμι πλατυ και 1 χαρεμι μολυς
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κουμπαρε βγαλε ολα τα πλαστικα απο μεσα και βαλε κανα φυτο αληθινο .Απο πιο μερος της Κυπρου εισαι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Λαρνακα ρε φιλε. 2 του μηνα θα αρχισω δεντροφυτευση!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως εχει καλα μαγαζια εκει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος βοηθεια | ΣΤΕΛΙΟΣ 34 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 21-12-12 00:10 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΖΗΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! | panoss77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 13-04-12 10:58 |
αρχαριος ζητα προτασεις | ενυδρειοφιλος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-03-12 15:50 |
Βοηθεια αρχαριος | giorgos_kst | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 29-03-09 13:49 |
αρχαριος ζητα τις γνωσεις σας | ajaxlarissa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-08 16:19 |